Het principe is eenvoudig: Fiat en Le Ligueur slaan de handen in elkaar om de 60.000 aangesloten gezinnen een bijkomende korting van 500 euro te geven bij de aankoop van om het even welke wagen uit het gamma. Nog beter: deze korting kan ook nog eens gecumuleerd worden met de andere kortingen van het merk Fiat.

M. Dimitri Gose, verkoopdirecteur van Fiat Chrysler Automobiles Belgium, verduidelijkt: "We zijn trots om dit akkoord met Le Ligueur weer te verlengen op het moment dat Fiat opnieuw een nieuwe berline lanceert, die speciaal voor gezinnen werd ontworpen: de Tipo!"

Deze korting geldt voor alle versies, behalve voor de Bipower benzine-CNG modellen. Om ervan te genieten moet men gewoon zijn lidkaart van de Le Ligueur tonen. (Belga)

Het principe is eenvoudig: Fiat en Le Ligueur slaan de handen in elkaar om de 60.000 aangesloten gezinnen een bijkomende korting van 500 euro te geven bij de aankoop van om het even welke wagen uit het gamma. Nog beter: deze korting kan ook nog eens gecumuleerd worden met de andere kortingen van het merk Fiat. M. Dimitri Gose, verkoopdirecteur van Fiat Chrysler Automobiles Belgium, verduidelijkt: "We zijn trots om dit akkoord met Le Ligueur weer te verlengen op het moment dat Fiat opnieuw een nieuwe berline lanceert, die speciaal voor gezinnen werd ontworpen: de Tipo!"Deze korting geldt voor alle versies, behalve voor de Bipower benzine-CNG modellen. Om ervan te genieten moet men gewoon zijn lidkaart van de Le Ligueur tonen. (Belga)