Voor modeljaar 2016 komt er van de Fiat 500 een bijzondere speciale versie waarbij de klant tot 55 % korting krijgt op de gemonteerde accessoires. De wagen werd samengesteld in samenwerking met de markleider van professionele fototoestellen. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" komt met een wit Canon EOS 100D fototoestel. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" past perfect bij de reflexcamera want net als de wagen, levert deze Canon design en prestaties in een compacte behuizing.

Op de Fiat stand op de Brussels motorshow zal deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" in een nieuwe bordeauxtint worden geleverd. Bezoekers krijgen de kans om zich met een Canon fototoestel in een Fiat 500C te laten fotograferen. Vervolgens kunnen ze de beelden op de sociale media delen. Er wordt eveneens een kort filmpje gemaakt. Deze speciale variante is gebaseerd op de Lounge versie de 500 en de 500C is beschikbaar met alle motorisaties. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" komt met een 7" TFT scherm, automatische airco, specifieke logo's, verchroomde spiegelkappen, laterale koetswerkbeschermers en een chroomstrip op de motorkap. Deze uitrusting ter waarde van 1.100 euro betaal je slechts 500 euro, wat een klantenvoordeel betekent van 55%. Deze nieuwe Fiat-versie betaal je via de "Private Lease"-formule 291 euro per maand (1.2 benzinemotor van 69 pk). (Belga)

Voor modeljaar 2016 komt er van de Fiat 500 een bijzondere speciale versie waarbij de klant tot 55 % korting krijgt op de gemonteerde accessoires. De wagen werd samengesteld in samenwerking met de markleider van professionele fototoestellen. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" komt met een wit Canon EOS 100D fototoestel. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" past perfect bij de reflexcamera want net als de wagen, levert deze Canon design en prestaties in een compacte behuizing. Op de Fiat stand op de Brussels motorshow zal deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" in een nieuwe bordeauxtint worden geleverd. Bezoekers krijgen de kans om zich met een Canon fototoestel in een Fiat 500C te laten fotograferen. Vervolgens kunnen ze de beelden op de sociale media delen. Er wordt eveneens een kort filmpje gemaakt. Deze speciale variante is gebaseerd op de Lounge versie de 500 en de 500C is beschikbaar met alle motorisaties. Deze Fiat 500 "Catwalk Edition Canon" komt met een 7" TFT scherm, automatische airco, specifieke logo's, verchroomde spiegelkappen, laterale koetswerkbeschermers en een chroomstrip op de motorkap. Deze uitrusting ter waarde van 1.100 euro betaal je slechts 500 euro, wat een klantenvoordeel betekent van 55%. Deze nieuwe Fiat-versie betaal je via de "Private Lease"-formule 291 euro per maand (1.2 benzinemotor van 69 pk). (Belga)