Dit model komt er als knipoog naar zijn naamgenoot uit de jaren '80. Deze bijzondere reeks is gebaseerd op het "Lusso"-afwerkingsniveau en is beschikbaar in twee kleuren: "Bronzo Magnetico" of "Grigio Moda". De spiegelkappen van de achteruitkijkspiegels zijn van aluminium en het lederen interieurkomt in tabakkleur. Deze Fiat 124 Spider America is riant uitgerust met onder meer een genummerd plaatje binnenin (van 1 tot 35 voor België en Luxemburg), een Pack Radio 7'', een Pack Premium Nav, een Pack Visibility, een audiosysteem van Bose, parkeerhulp achteraan en verwarmde stoelen.

Op verzoek kan de 124 Spider America worden afgewerkt met een "Vintage"-kit die door Mopar werd ontwikkeld. Die omvat aluminium 17-duimsvelgen met een specifiek design en een bagagedrager voor de koffer. Beide accessoires werden door Mopar ontwikkeld en optimaliseren het authentieke karakter van dit model. De sequentiële versnellingsbak met zes versnellingen (A T6) werd voor het eerst op dit model geïntroduceerd. Hij is ook beschikbaar op de overige 124 Spider modellen. De Fiat 124 Spider America koop je vanaf 31.990 euro voor een versie met manuele versnellingsbak. (Belga)

Dit model komt er als knipoog naar zijn naamgenoot uit de jaren '80. Deze bijzondere reeks is gebaseerd op het "Lusso"-afwerkingsniveau en is beschikbaar in twee kleuren: "Bronzo Magnetico" of "Grigio Moda". De spiegelkappen van de achteruitkijkspiegels zijn van aluminium en het lederen interieurkomt in tabakkleur. Deze Fiat 124 Spider America is riant uitgerust met onder meer een genummerd plaatje binnenin (van 1 tot 35 voor België en Luxemburg), een Pack Radio 7'', een Pack Premium Nav, een Pack Visibility, een audiosysteem van Bose, parkeerhulp achteraan en verwarmde stoelen. Op verzoek kan de 124 Spider America worden afgewerkt met een "Vintage"-kit die door Mopar werd ontwikkeld. Die omvat aluminium 17-duimsvelgen met een specifiek design en een bagagedrager voor de koffer. Beide accessoires werden door Mopar ontwikkeld en optimaliseren het authentieke karakter van dit model. De sequentiële versnellingsbak met zes versnellingen (A T6) werd voor het eerst op dit model geïntroduceerd. Hij is ook beschikbaar op de overige 124 Spider modellen. De Fiat 124 Spider America koop je vanaf 31.990 euro voor een versie met manuele versnellingsbak. (Belga)