Deze postzegel met het officiële logo van de 70e verjaardag van Abarth werd ontworpen door het postkantoor van San Marino. Met een oplage van 60.000 exemplaren met een waarde van 1,60 euro het stuk wordt deze postzegel zeker een verzamelobject. Je herkent er het logo met de schorpioen van het sportwagenmerk op, naast de finishvlag die een verwijzing is naar de talrijke racesuccessen van Abarth.

Hiermee zet Abarth de viering van zijn 70e verjaardag lustig verder, na de lancering van het herdenkingsgamma '70 Anniversario' , met de Abarth 595 Esseesse, geïnspireerd op de tuningkits van de jaren 60, en de beperkte editie van de Abarth 124 Rally Tribute. Een nieuw hoogtepunt van het feestjaar van het merk zijn de Abarth Days 2019, een populaire meeting voor fans van het merk die op 5 en 6 oktober plaatsvindt in het futuristische Milan Innovation District. (Belga)

Deze postzegel met het officiële logo van de 70e verjaardag van Abarth werd ontworpen door het postkantoor van San Marino. Met een oplage van 60.000 exemplaren met een waarde van 1,60 euro het stuk wordt deze postzegel zeker een verzamelobject. Je herkent er het logo met de schorpioen van het sportwagenmerk op, naast de finishvlag die een verwijzing is naar de talrijke racesuccessen van Abarth.Hiermee zet Abarth de viering van zijn 70e verjaardag lustig verder, na de lancering van het herdenkingsgamma '70 Anniversario' , met de Abarth 595 Esseesse, geïnspireerd op de tuningkits van de jaren 60, en de beperkte editie van de Abarth 124 Rally Tribute. Een nieuw hoogtepunt van het feestjaar van het merk zijn de Abarth Days 2019, een populaire meeting voor fans van het merk die op 5 en 6 oktober plaatsvindt in het futuristische Milan Innovation District. (Belga)