Deze band biedt eigenaars van snelle klassieke wagens het beste van twee werelden. Zo combineert de band een "klassiek" rijgevoel met hedendaagse prestaties op vlak van grip en remcapaciteiten. Door de nieuwste rubbersamenstelling te gebruiken, biedt de band meer grip, meer stabiliteit en een betere wendbaarheid bij het insturen. Hij is zowel op droog als op nat wegdek efficiënt en de authentieke profieltekening zal bij eigenaars van klassieke wagens in de smaak vallen. Door gebruik te maken van een samenstelling met silicium is de band erg soepel en past hij zich perfect aan de vorm van de weg aan.

Dit zorgt ook voor bijzonder goede remresultaten op een nat wegdek. Door de verbeterde structuur is het karkas van de band stijver wat resulteert in een beter wegcontact en een nauwkeuriger stuurgedrag, zelfs bij hogere snelheden. De band maakt ook gebruik van de nieuwste schoudertechnologie met een versterkt profiel zodat het vermogen op een zeer efficiënte manier op het asfalt wordt overgebracht. Hij biedt ook remprestaties op een droog wegdek die je van een hoge prestaties band mag verwachten. Ondanks deze moderne eigenschappen, behoudt hij de rijsensaties die typerend zijn voor klassieke wagens. Deze band zal beschikbaar zijn vanaf mei 2017.

(Belga)

Deze band biedt eigenaars van snelle klassieke wagens het beste van twee werelden. Zo combineert de band een "klassiek" rijgevoel met hedendaagse prestaties op vlak van grip en remcapaciteiten. Door de nieuwste rubbersamenstelling te gebruiken, biedt de band meer grip, meer stabiliteit en een betere wendbaarheid bij het insturen. Hij is zowel op droog als op nat wegdek efficiënt en de authentieke profieltekening zal bij eigenaars van klassieke wagens in de smaak vallen. Door gebruik te maken van een samenstelling met silicium is de band erg soepel en past hij zich perfect aan de vorm van de weg aan. Dit zorgt ook voor bijzonder goede remresultaten op een nat wegdek. Door de verbeterde structuur is het karkas van de band stijver wat resulteert in een beter wegcontact en een nauwkeuriger stuurgedrag, zelfs bij hogere snelheden. De band maakt ook gebruik van de nieuwste schoudertechnologie met een versterkt profiel zodat het vermogen op een zeer efficiënte manier op het asfalt wordt overgebracht. Hij biedt ook remprestaties op een droog wegdek die je van een hoge prestaties band mag verwachten. Ondanks deze moderne eigenschappen, behoudt hij de rijsensaties die typerend zijn voor klassieke wagens. Deze band zal beschikbaar zijn vanaf mei 2017.(Belga)