De Monster 821 is de eerste van vijf nieuwe motoren die het merk Bologna voor modeljaar 2018 zal lanceren. De Monster werd niet heruitgevonden want deze 821 is een evolutie om de 25ste verjaardag te vieren.

Net als de Monster 1200 getuigt de 821 van een strakke stijl, met een sportieve benzinetank, een dito koplamp en uitlaat. Deze drie elementen moeten het pure karakter van het beest accentueren. Maar omdat de machine up-to-date wil zijn, krijgt de Monster 821 een dashboard met een TFT-kleurenscherm.

En als we het dan toch over kleuren hebben; de 821 komt in geel, zoals de eerste originele Monster, maar zal ook beschikbaar zijn in rood en zwart. De 821 wordt ook geleverd met het Ducati Safety Pack, inclusief Bosch ABS en tractiecontrole, waarvan de gevoeligheid instelbaar is.

De rijmodi passen het karakter van de motorfiets (vooral gasrespons) aan de verkeerssituatie en/of uw stemming aan. Zoals gebruikelijk kan de Monster heel hard remmen dankzij de 320 mm Brembo-schijven die via monoblock remzadels worden afgeremd.(Belga)

De Monster 821 is de eerste van vijf nieuwe motoren die het merk Bologna voor modeljaar 2018 zal lanceren. De Monster werd niet heruitgevonden want deze 821 is een evolutie om de 25ste verjaardag te vieren.Net als de Monster 1200 getuigt de 821 van een strakke stijl, met een sportieve benzinetank, een dito koplamp en uitlaat. Deze drie elementen moeten het pure karakter van het beest accentueren. Maar omdat de machine up-to-date wil zijn, krijgt de Monster 821 een dashboard met een TFT-kleurenscherm.En als we het dan toch over kleuren hebben; de 821 komt in geel, zoals de eerste originele Monster, maar zal ook beschikbaar zijn in rood en zwart. De 821 wordt ook geleverd met het Ducati Safety Pack, inclusief Bosch ABS en tractiecontrole, waarvan de gevoeligheid instelbaar is.De rijmodi passen het karakter van de motorfiets (vooral gasrespons) aan de verkeerssituatie en/of uw stemming aan. Zoals gebruikelijk kan de Monster heel hard remmen dankzij de 320 mm Brembo-schijven die via monoblock remzadels worden afgeremd.(Belga)