Deze Ducati Scrambler Desert Sled is afgeleid van de Srambler waarvan hij het motorframegeheel overneemt met de bekende 803 cc tweecilinder. Het kader werd verstevigd en de aluminium achteras werd verlengd, terwijl de maat van het voorwiel met spaken hier 19 duim bedraagt. Die cocktail levert deze uit de kluiten gewassen offroader met een fraai charisma op.

Liefhebbers met mooie herinneringen zullen er zeker de Yamaha XT 500, een ander icoon uit de endurowereld, in herkennen. De motor staat geschoeid op Pirelli Scorpion Rally rubbers en schrikt dus zeker niet terug van een rit naast de gebaande wegen. Op het asfalt gaat het al snel meer de "supermotard" stijl uit en toont de Scrambler Desert Sled zich een sportieve en prettig berijdbare motor, die vooral overtuigt op kleine, bochtige wegen waar zijn laag gewicht een belangrijke troef is. Dit is uiteraard vooral een vrijetijdsmotor die 100% op beleving is gericht en dat merk je ook aan de bescherming... die niet werd voorzien. Zo kan je steeds optimaal genieten van deze avontuurlijke Ducati die van eigenaar verandert voor een goede 11.000 euro. (Belga)

Deze Ducati Scrambler Desert Sled is afgeleid van de Srambler waarvan hij het motorframegeheel overneemt met de bekende 803 cc tweecilinder. Het kader werd verstevigd en de aluminium achteras werd verlengd, terwijl de maat van het voorwiel met spaken hier 19 duim bedraagt. Die cocktail levert deze uit de kluiten gewassen offroader met een fraai charisma op.Liefhebbers met mooie herinneringen zullen er zeker de Yamaha XT 500, een ander icoon uit de endurowereld, in herkennen. De motor staat geschoeid op Pirelli Scorpion Rally rubbers en schrikt dus zeker niet terug van een rit naast de gebaande wegen. Op het asfalt gaat het al snel meer de "supermotard" stijl uit en toont de Scrambler Desert Sled zich een sportieve en prettig berijdbare motor, die vooral overtuigt op kleine, bochtige wegen waar zijn laag gewicht een belangrijke troef is. Dit is uiteraard vooral een vrijetijdsmotor die 100% op beleving is gericht en dat merk je ook aan de bescherming... die niet werd voorzien. Zo kan je steeds optimaal genieten van deze avontuurlijke Ducati die van eigenaar verandert voor een goede 11.000 euro. (Belga)