Dreamdrive met Jeffrey Van Hooydonk

20/12/17 om 12:00 - Bijgewerkt om 12:06

Bron: Belga

Op zoek naar een leuk kerstgeschenk? Eén van de Dreamdrive-formules van Belcar-piloot Jeffrey Van Hooydonk zal een autoliefhebber zeker kunnen bekoren.

Dreamdrive met Jeffrey Van Hooydonk

Dreamdrive met Jeffrey Van Hooydonk © BELGA

Jeffrey Van Hooydonk is een bekende naam in de Belgische autosportwereld. De Antwerpenaar begon zijn carrière in de eenzitters, waar hij het tot F1-testrijder bij Minardi schopte. De laatste jaren is hij vooral actief in de Belcar, waar hij het voorbije seizoen nog winnaar werd van de 24 Uren van Zolder, de topact van deze serie.

Naast zijn race-activiteiten organiseert Van Hooydonk ook tal van rijvaardigheidsstages onder het label 'Dreamdrive'. Het aanbod bestaat uit verschillende formules waarbij de nadruk ligt op rijveiligheid, wagenbeheersing of fun, en zelfs een intense opleiding tot racepiloot omvat. Het is eveneens mogelijk een onvergetelijke rit te maken met een exotische dream car, zoals een McLaren, een Ferrari of een Porsche. De stages vinden plaats op de basis van Dreamdrive in Brugge of op circuits in België en Noord-Frankrijk. Meer info op www.dreamdrive.be(Belga)

Onze partners