Met die technologie kan je in de wagen verschillende toestellen verbinden aan een wifi-netwerk, net zoals je dat in de huiskamer zou doen. Om de functie te laten werken, heb je een mobiel data-abonnement nodig dat BMW aanbiedt. Het signaal wordt opgepikt door de krachtige antenne die in de auto werd geïntegreerd. Via het wifisysteem in de wagen kan je tot tien mobiele apparaten connecteren. De technologie werkt zowel in België als in het buitenland. Het is een ideale manier om de kroost op de achterbank bezig te houden want zo kunnen ze met een smartphone of een tablet surfen of zelfs online gamen. BMW biedt deze functie voortaan aan op nagenoeg alle nieuwe modellen.

Deze optie is vanaf deze maand beschikbaar voor de BMW 1-, 2-, 3-, 4-, 6- en 7-Reeks. Verder is het beschikbaar op de alle X-modellen behalve de X1. BMW biedt ook internetverbinding aan want je betaalt 10 euro voor 1GB, 15 euro voor 2 GB en 25 euro voor 5 GB. Het systeem werkt binnen heel Europa, dus je krijgt geen onaangename verrassingen door extra roamingkosten wanneer je in het buitenland gebruik maakt van deze diensten. Er is ook een Worldpass beschikbaar waarmee je ook buiten Europa kan surfen.(Belga)

Met die technologie kan je in de wagen verschillende toestellen verbinden aan een wifi-netwerk, net zoals je dat in de huiskamer zou doen. Om de functie te laten werken, heb je een mobiel data-abonnement nodig dat BMW aanbiedt. Het signaal wordt opgepikt door de krachtige antenne die in de auto werd geïntegreerd. Via het wifisysteem in de wagen kan je tot tien mobiele apparaten connecteren. De technologie werkt zowel in België als in het buitenland. Het is een ideale manier om de kroost op de achterbank bezig te houden want zo kunnen ze met een smartphone of een tablet surfen of zelfs online gamen. BMW biedt deze functie voortaan aan op nagenoeg alle nieuwe modellen. Deze optie is vanaf deze maand beschikbaar voor de BMW 1-, 2-, 3-, 4-, 6- en 7-Reeks. Verder is het beschikbaar op de alle X-modellen behalve de X1. BMW biedt ook internetverbinding aan want je betaalt 10 euro voor 1GB, 15 euro voor 2 GB en 25 euro voor 5 GB. Het systeem werkt binnen heel Europa, dus je krijgt geen onaangename verrassingen door extra roamingkosten wanneer je in het buitenland gebruik maakt van deze diensten. Er is ook een Worldpass beschikbaar waarmee je ook buiten Europa kan surfen.(Belga)