Liefhebbers van musclecars zullen aangenaam verrast zijn als ze vernemen dat Dodge enkele kleuren van weleer opnieuw gaat gebruiken. Zo werd het "Go Mango"-oranje voor het eerst gebruikt op de Challenger coupé uit 1970.

Vanaf de zomer 2016 lanceert Dodge een gemoderniseerde versie van deze kleur voor de Challenger maar ook voor de Charger, de meest potige berline uit het gamma. Deze opvallende en gewaagde zijn een stuk van het erfgoed van Dodge en dat kan ook gezegd worden over de benamingen van de wagens (Charger, Challenger, Hellcat). Dit "Go Mango"-oranje zal slechts beschikbaar zijn op enkele modellen zoals de Challenger SRT 392, de SRT Hellcat, de Charger SRT 392 en de SRT Hellcat met V8-motor.Vergis u niet, "392" slaat niet op het aantal pk's want beide modellen leveren 485 pk. Een en ander is ook leverbaar in een Hellcat-versie met 707 pk. Deze Challenger SRT Hellcat is meteen de krachtigste in serie gebouwde musclecar. Het topmodel bij Dodge is de Viper met zijn 8,4 liter grote V10-motor, goed voor 645 pk. De American dream bestaat nog steeds. (Belga)

Liefhebbers van musclecars zullen aangenaam verrast zijn als ze vernemen dat Dodge enkele kleuren van weleer opnieuw gaat gebruiken. Zo werd het "Go Mango"-oranje voor het eerst gebruikt op de Challenger coupé uit 1970. Vanaf de zomer 2016 lanceert Dodge een gemoderniseerde versie van deze kleur voor de Challenger maar ook voor de Charger, de meest potige berline uit het gamma. Deze opvallende en gewaagde zijn een stuk van het erfgoed van Dodge en dat kan ook gezegd worden over de benamingen van de wagens (Charger, Challenger, Hellcat). Dit "Go Mango"-oranje zal slechts beschikbaar zijn op enkele modellen zoals de Challenger SRT 392, de SRT Hellcat, de Charger SRT 392 en de SRT Hellcat met V8-motor.Vergis u niet, "392" slaat niet op het aantal pk's want beide modellen leveren 485 pk. Een en ander is ook leverbaar in een Hellcat-versie met 707 pk. Deze Challenger SRT Hellcat is meteen de krachtigste in serie gebouwde musclecar. Het topmodel bij Dodge is de Viper met zijn 8,4 liter grote V10-motor, goed voor 645 pk. De American dream bestaat nog steeds. (Belga)