Net als vele constructeurs van sportieve wagens stelde ook Chevrolet op het Salon van Genève een "circuitversie" van zijn Camaro voor die ook voor de openbare weg gehomologeerd is. Deze Camaro Track Concept bezit echt alle troeven om het op een omloop waar te maken. De technici plaatsten onder de motorkap een V8 6.2 liter met 453 pk en 617 Nm gekoppeld aan een 8-trapsautomaat. Het motormanagement werd lichtjes aangepast en heeft ook een "circuit"-stand waarbij alle remmen worden losgegooid.

Verder werd de koeling verbeterd en de "Magnetic Ride" ophanging 30 mm verlaagd om meer stuurprecisie in de bochten te bekomen. Het sportpakket omvat eveneens een elektronisch sperdifferentieel, Brembo-remmen met zes zuigers vooraan en 20" velgen met Goodyear Eagle F1 rubbers. Uiterlijk benadrukt het genereuze spoilerwerk de viriele lijn van deze wagen.

Op het circuit zit de "piloot" stevig vast in de Recaro-kuipstoelen om ook bij een hoger tempo een optimale controle te behouden. Deze Camaro werd opgebouwd met onderdelen die verkrijgbaar zijn in het officiële Chevrolet-netwerk in de Verenigde Staten, waarvan een selectie weldra ook zal aangeboden worden bij de Europese verdelers.(Belga)

Net als vele constructeurs van sportieve wagens stelde ook Chevrolet op het Salon van Genève een "circuitversie" van zijn Camaro voor die ook voor de openbare weg gehomologeerd is. Deze Camaro Track Concept bezit echt alle troeven om het op een omloop waar te maken. De technici plaatsten onder de motorkap een V8 6.2 liter met 453 pk en 617 Nm gekoppeld aan een 8-trapsautomaat. Het motormanagement werd lichtjes aangepast en heeft ook een "circuit"-stand waarbij alle remmen worden losgegooid.Verder werd de koeling verbeterd en de "Magnetic Ride" ophanging 30 mm verlaagd om meer stuurprecisie in de bochten te bekomen. Het sportpakket omvat eveneens een elektronisch sperdifferentieel, Brembo-remmen met zes zuigers vooraan en 20" velgen met Goodyear Eagle F1 rubbers. Uiterlijk benadrukt het genereuze spoilerwerk de viriele lijn van deze wagen.Op het circuit zit de "piloot" stevig vast in de Recaro-kuipstoelen om ook bij een hoger tempo een optimale controle te behouden. Deze Camaro werd opgebouwd met onderdelen die verkrijgbaar zijn in het officiële Chevrolet-netwerk in de Verenigde Staten, waarvan een selectie weldra ook zal aangeboden worden bij de Europese verdelers.(Belga)