De Argentijnse familie Zapp trekt met zijn vier kinderen al 17 jaar de wereld rond aan boord van een Graham-Paige Model 610 uit 1928. Deze eerbiedwaardige auto heeft intussen 360.000 kilometer op de teller en staat te pronken op de stand van de BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). De familie Zapp opent trouwens officieel de derde editie van Interclassics Brussels samen met Sébastien de Baere (directeur van het Autoworld Museum Brussel), Philippe Close (burgemeester van Brussel) en Erik Panis (manager van InterClassics).

De vijf belangrijkste automusea van Europa, ook bekend als de "Big Five", zijn ook present op deze beurs met enkele van hun pronkstukken. Maar ook het tweede thema, "Cycle Cars & Grand Sport, highlighting a forgotten motor history", trekt de aandacht. InterClassics Brussels is te bezoeken vanaf vrijdag 17 tot zondag 19 november in Brussels Expo. Meer info vind op www.interclassics.be(Belga)

De Argentijnse familie Zapp trekt met zijn vier kinderen al 17 jaar de wereld rond aan boord van een Graham-Paige Model 610 uit 1928. Deze eerbiedwaardige auto heeft intussen 360.000 kilometer op de teller en staat te pronken op de stand van de BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). De familie Zapp opent trouwens officieel de derde editie van Interclassics Brussels samen met Sébastien de Baere (directeur van het Autoworld Museum Brussel), Philippe Close (burgemeester van Brussel) en Erik Panis (manager van InterClassics).De vijf belangrijkste automusea van Europa, ook bekend als de "Big Five", zijn ook present op deze beurs met enkele van hun pronkstukken. Maar ook het tweede thema, "Cycle Cars & Grand Sport, highlighting a forgotten motor history", trekt de aandacht. InterClassics Brussels is te bezoeken vanaf vrijdag 17 tot zondag 19 november in Brussels Expo. Meer info vind op www.interclassics.be(Belga)