Het design van de Kuga evolueert om verder aan harmonie, sportiviteit en présence te winnen. Ford stelde deze facelift van zijn SUV in première voor op het Mobile World Congress in Barcelona en showt de wagen uiteraard ook op het Salon van Genève, dat volgende week van start gaat. Op technisch vlak krijgt dit model er een 120 pk-versie van de 1.5 TDCi bij, op de uitvoeringen met voorwielaandrijving. Daarnaast blijft ook de 2.0 TDCi in varianten met 150 en 180 pk beschikbaar.

Verder is de Kuga voortaan voorzien van het SYNC 3-infotainmentsysteem, dat eenvoudig toelaat de muziek van je smartphone te beluisteren via het audiosysteem, naast een actieve parking assistent, een antibotsingsysteem of adaptieve koplampen. Extra comfort wordt verder verzekerd door onder meer de automatische opening van de achterklap, die geactiveerd wordt door met je been onder de bumper te bewegen.(Belga)

Het design van de Kuga evolueert om verder aan harmonie, sportiviteit en présence te winnen. Ford stelde deze facelift van zijn SUV in première voor op het Mobile World Congress in Barcelona en showt de wagen uiteraard ook op het Salon van Genève, dat volgende week van start gaat. Op technisch vlak krijgt dit model er een 120 pk-versie van de 1.5 TDCi bij, op de uitvoeringen met voorwielaandrijving. Daarnaast blijft ook de 2.0 TDCi in varianten met 150 en 180 pk beschikbaar.Verder is de Kuga voortaan voorzien van het SYNC 3-infotainmentsysteem, dat eenvoudig toelaat de muziek van je smartphone te beluisteren via het audiosysteem, naast een actieve parking assistent, een antibotsingsysteem of adaptieve koplampen. Extra comfort wordt verder verzekerd door onder meer de automatische opening van de achterklap, die geactiveerd wordt door met je been onder de bumper te bewegen.(Belga)