Ook deze nieuwe Audi A4 Allroad Quattro onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn avontuurlijke look met bredere wielbogen, robuustere voor- en achterbumpers, een carterbescherming en een zilverkleurige diffusor achteraan. Verder benadrukken de chroomaccenten op de grille en de dakrails dat het om een buitengewone A4 met offroad-allures gaat. De ophanging werd met 23 mm verhoogd vergeleken met de Audi A4 Avant en samen met de grotere wielen levert dat een toegenomen bodemvrijheid van 34 mm op.

De Quattro vierwielaandrijving is standaard op deze A4 en wordt naargelang de motorisatie gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, een S-tronic met 7 verhoudingen of een Tiptronic met 8 verhoudingen. Deze laatste transmissie beleeft zijn primeur op de 3.0 TDI met 272 pk. Daarnaast is de A4 Allroad verkrijgbaar met alle bekende krachtbronnen van de nieuwe A4-familie vanaf een cilinderinhoud van 2 liter.(Belga)

Ook deze nieuwe Audi A4 Allroad Quattro onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn avontuurlijke look met bredere wielbogen, robuustere voor- en achterbumpers, een carterbescherming en een zilverkleurige diffusor achteraan. Verder benadrukken de chroomaccenten op de grille en de dakrails dat het om een buitengewone A4 met offroad-allures gaat. De ophanging werd met 23 mm verhoogd vergeleken met de Audi A4 Avant en samen met de grotere wielen levert dat een toegenomen bodemvrijheid van 34 mm op. De Quattro vierwielaandrijving is standaard op deze A4 en wordt naargelang de motorisatie gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, een S-tronic met 7 verhoudingen of een Tiptronic met 8 verhoudingen. Deze laatste transmissie beleeft zijn primeur op de 3.0 TDI met 272 pk. Daarnaast is de A4 Allroad verkrijgbaar met alle bekende krachtbronnen van de nieuwe A4-familie vanaf een cilinderinhoud van 2 liter.(Belga)