Op de Heizel maakt het publiek kennis met de Duster 'Edition 2016' die extra fraai is uitgedost. Deze versie is te herkennen aan de nieuwe groene Altaï-lak, nieuwe zetelbekledingen, specifieke zwarte velgen, het multimedia- en navigatiesysteem Media-Nav Evolution, en krijgt als eerste Dacia zelfs een achteruitrijcamera.

Verder introduceert Dacia de nieuwe elektronisch regelde Easy-R-versnellingsbak in zijn gamma voor de Logan, Logan MCV en Sandero. Dit is een gerobotiseerde transmissie met vijf verhoudingen die werkt als een automaat en dus voor extra rijcomfort zorgt. Zonder twijfel een meerwaarde in het aanbod van het Roemeense budgetmerk van Renault.(Belga)

Op de Heizel maakt het publiek kennis met de Duster 'Edition 2016' die extra fraai is uitgedost. Deze versie is te herkennen aan de nieuwe groene Altaï-lak, nieuwe zetelbekledingen, specifieke zwarte velgen, het multimedia- en navigatiesysteem Media-Nav Evolution, en krijgt als eerste Dacia zelfs een achteruitrijcamera. Verder introduceert Dacia de nieuwe elektronisch regelde Easy-R-versnellingsbak in zijn gamma voor de Logan, Logan MCV en Sandero. Dit is een gerobotiseerde transmissie met vijf verhoudingen die werkt als een automaat en dus voor extra rijcomfort zorgt. Zonder twijfel een meerwaarde in het aanbod van het Roemeense budgetmerk van Renault.(Belga)