De Logan MCV is de breakversie van de Logan. Een zeer ruime berline die tot 5 personen en 573 liter aan bagage kan meenemen. Het concept van de Logan MCV is eenvoudig en robuust, maar komt tegelijk heel sympathiek over. Nu wordt het aanbod verder uitgebreid met een Stepway-versie die 7 maart officieel wordt voorgesteld op het Salon van Genève.

De Logan MCV Stepway is een stevig uit de kluiten gewassen break die nog steeds tegen een schappelijke prijs van de hand gaat, zoals dat gebruikelijk is bij Dacia. Zijn avontuurlijk karakter komt tot uiting met 50 mm extra bodemvrijheid, de extra koetswerkbescherming, de grille in Duster-stijl en zijn specifiek interieur. Dacia stelt in Genève ook een beperkte reeks van alle modellen van de Stepway-familie (Sandero, Dokker, Lodgy en nu ook Logan MCV) en van de Duster voor. Die onderscheiden zich door twee exclusieve koetswerkkleuren (grijs en oranje), nieuwe velgen, een interieur met oranje accenten en een unieke zetelbekleding. (Belga)

De Logan MCV is de breakversie van de Logan. Een zeer ruime berline die tot 5 personen en 573 liter aan bagage kan meenemen. Het concept van de Logan MCV is eenvoudig en robuust, maar komt tegelijk heel sympathiek over. Nu wordt het aanbod verder uitgebreid met een Stepway-versie die 7 maart officieel wordt voorgesteld op het Salon van Genève. De Logan MCV Stepway is een stevig uit de kluiten gewassen break die nog steeds tegen een schappelijke prijs van de hand gaat, zoals dat gebruikelijk is bij Dacia. Zijn avontuurlijk karakter komt tot uiting met 50 mm extra bodemvrijheid, de extra koetswerkbescherming, de grille in Duster-stijl en zijn specifiek interieur. Dacia stelt in Genève ook een beperkte reeks van alle modellen van de Stepway-familie (Sandero, Dokker, Lodgy en nu ook Logan MCV) en van de Duster voor. Die onderscheiden zich door twee exclusieve koetswerkkleuren (grijs en oranje), nieuwe velgen, een interieur met oranje accenten en een unieke zetelbekleding. (Belga)