Dit innovatieve online verkoopproces kan volledig digitaal worden doorlopen, inclusief de ondertekening van het contract, de betaling van een voorschot en de keuze van de betalingswijze. Men kan zelfs rechtstreeks op het platform het bestelformulier voor het voertuig en het eventuele financieringscontract via VDFin ondertekenen. Met deze nieuwe volledige digitale verkoopoplossing wil D'Ieteren een voortrekkersrol spelen inzake online mobiliteitsdiensten en nu al anticiperen op de steeds bredere ontwikkeling van de autoverkoop.

Het proces zelf telt zeven stappen en verloopt systematisch via het Volkswagen-netwerk van verdelers: een auto kiezen en een MyVolkswagen-account aanmaken, een verdeler kiezen, een betaalmethode en/of financiering kiezen, de nodige documenten downloaden, een voorschot betalen en tenslotte de auto ophalen bij de gekozen verdeler.

Verder toont de nieuwe website een beschrijving van het voertuig en de uitrusting, de contactgegevens van de verdeler waar het voertuig zich bevindt en informatie over de beschikbare financieringsmethodes van VDFin. "Deze online sales vervangt zeker niet de traditionele verkoop, waar veel van onze klanten belang aan hechten, maar vult het dienstenpakket verder aan", zegt men bij D'Ieteren. De stockvoertuigen en alle bijhorende informatie vindt u op https://stock.volkswagen.be/nl.(Belga)

Dit innovatieve online verkoopproces kan volledig digitaal worden doorlopen, inclusief de ondertekening van het contract, de betaling van een voorschot en de keuze van de betalingswijze. Men kan zelfs rechtstreeks op het platform het bestelformulier voor het voertuig en het eventuele financieringscontract via VDFin ondertekenen. Met deze nieuwe volledige digitale verkoopoplossing wil D'Ieteren een voortrekkersrol spelen inzake online mobiliteitsdiensten en nu al anticiperen op de steeds bredere ontwikkeling van de autoverkoop.Het proces zelf telt zeven stappen en verloopt systematisch via het Volkswagen-netwerk van verdelers: een auto kiezen en een MyVolkswagen-account aanmaken, een verdeler kiezen, een betaalmethode en/of financiering kiezen, de nodige documenten downloaden, een voorschot betalen en tenslotte de auto ophalen bij de gekozen verdeler.Verder toont de nieuwe website een beschrijving van het voertuig en de uitrusting, de contactgegevens van de verdeler waar het voertuig zich bevindt en informatie over de beschikbare financieringsmethodes van VDFin. "Deze online sales vervangt zeker niet de traditionele verkoop, waar veel van onze klanten belang aan hechten, maar vult het dienstenpakket verder aan", zegt men bij D'Ieteren. De stockvoertuigen en alle bijhorende informatie vindt u op https://stock.volkswagen.be/nl.(Belga)