Het doorgeven van deze informatie aan de 415.000 Coyote-gebruikers moet niet alleen de veiligheid op onze wegen verbeteren maar ook het beheer van de verkeersinformatie, zegt Coyote in een persbericht.

Deze informatie moet ook de autobestuurders beter inlichten over de wegomstandigheden aangezien de Coyote-gebruikers verwittigd kunnen worden van wisselende snelheidsbeperkingen bij smog.

Tegelijkertijd werkt Coyote ook mee aan het project van het verkeersinformatie-agentschap onder leiding van SOFICO en opgericht door Minister Di Antonio, met de medewerking van de Politie, de RTBF en Be Mobile. (KVDA)

Het doorgeven van deze informatie aan de 415.000 Coyote-gebruikers moet niet alleen de veiligheid op onze wegen verbeteren maar ook het beheer van de verkeersinformatie, zegt Coyote in een persbericht. Deze informatie moet ook de autobestuurders beter inlichten over de wegomstandigheden aangezien de Coyote-gebruikers verwittigd kunnen worden van wisselende snelheidsbeperkingen bij smog. Tegelijkertijd werkt Coyote ook mee aan het project van het verkeersinformatie-agentschap onder leiding van SOFICO en opgericht door Minister Di Antonio, met de medewerking van de Politie, de RTBF en Be Mobile. (KVDA)