Deze verzekering, die speciaal ontwikkeld is voor de Coyote-community, zal tot 30% goedkoper zijn dan de gebruikelijke tarieven. Dit voordeel is te danken aan het rijhulpsysteem Coyote. Coyote-bestuurders zijn namelijk beter op de hoogte van de gevaren op de weg en passen hun rijgedrag preventief aan.

Deze auto- (en motor-) verzekering biedt verscheidene troeven. Zo houden de tarieven rekening met het veilige en verantwoordelijke rijgedrag van Coyote-abonnees en horen hierdoor bij de laagste van de markt. Er is bovendien een vrije keuze van waarborgen: BA, Mini omnium en Maxi omnium. De omniumdekking garandeert tot 24 maanden zonder verlies van waarde. Er is ook een dalende omniumpremie van 5% per jaar, voor voertuigen van 2 tot 5 jaar oud. Een verlaging van de premie is mogelijk wanneer het voertuig minder dan 10.000 km/jaar aflegt. En er hoort een 24-uursassistentie voor het voertuig via de Coyote4Sure-app bij.

Coyote4Sure gelooft eveneens in het BOB-principe, wanneer iemand anders dan de gebruikelijke chauffeur achter het stuur kruipt in geval van alcoholconsumptie. Indien er zich een ongeval voordoet, wordt de schade aan het voertuig van de klant dat door een BOB werd bestuurd, gedekt. En indien de klant zelf BOB is, is hij gedekt voor de schade aan het voertuig.(Belga)

Deze verzekering, die speciaal ontwikkeld is voor de Coyote-community, zal tot 30% goedkoper zijn dan de gebruikelijke tarieven. Dit voordeel is te danken aan het rijhulpsysteem Coyote. Coyote-bestuurders zijn namelijk beter op de hoogte van de gevaren op de weg en passen hun rijgedrag preventief aan.Deze auto- (en motor-) verzekering biedt verscheidene troeven. Zo houden de tarieven rekening met het veilige en verantwoordelijke rijgedrag van Coyote-abonnees en horen hierdoor bij de laagste van de markt. Er is bovendien een vrije keuze van waarborgen: BA, Mini omnium en Maxi omnium. De omniumdekking garandeert tot 24 maanden zonder verlies van waarde. Er is ook een dalende omniumpremie van 5% per jaar, voor voertuigen van 2 tot 5 jaar oud. Een verlaging van de premie is mogelijk wanneer het voertuig minder dan 10.000 km/jaar aflegt. En er hoort een 24-uursassistentie voor het voertuig via de Coyote4Sure-app bij.Coyote4Sure gelooft eveneens in het BOB-principe, wanneer iemand anders dan de gebruikelijke chauffeur achter het stuur kruipt in geval van alcoholconsumptie. Indien er zich een ongeval voordoet, wordt de schade aan het voertuig van de klant dat door een BOB werd bestuurd, gedekt. En indien de klant zelf BOB is, is hij gedekt voor de schade aan het voertuig.(Belga)