Deze bijzondere serie onderscheidt zich door klassieke effen kleuren en specifieke materialen. Die aanpak vertaalt zich in sobere en stijlvolle C4 Cactus die een iets ouder clientèle wil aanspreken. De C4 Cactus zal één van de eerste C-Serie modellen uit het gamma zijn, naast de compacte C3 Aircross SUV. De C4 Cactus C-Serie wordt uitgerust met het Color Anodised Deep Red pakket, dat het verschil maakt met een contrasterende Airbump en mistlampfittingen. De specifieke "C-Serie" badge siert de voorste zijdeuren, vlak onder de achteruitkijkspiegels. De beschikbare buitenkleuren zijn wit, grijs of zwart. In combinatie met heet Feel-afwerkingsniveau biedt de C-serie ook elektrisch inklapbare buitenspiegels, hoogteregeling voor de passagiersstoel en Citroën Connect Nav en Citroën Connect Box met SOS Pack en pechverhelping.

De getinte zijruiten en de achterruit geven de auto een meer klassieke uitstraling. De prijzen zullen wellicht op het Autosalon van Brussel worden bekendgemaakt.(Belga)

Deze bijzondere serie onderscheidt zich door klassieke effen kleuren en specifieke materialen. Die aanpak vertaalt zich in sobere en stijlvolle C4 Cactus die een iets ouder clientèle wil aanspreken. De C4 Cactus zal één van de eerste C-Serie modellen uit het gamma zijn, naast de compacte C3 Aircross SUV. De C4 Cactus C-Serie wordt uitgerust met het Color Anodised Deep Red pakket, dat het verschil maakt met een contrasterende Airbump en mistlampfittingen. De specifieke "C-Serie" badge siert de voorste zijdeuren, vlak onder de achteruitkijkspiegels. De beschikbare buitenkleuren zijn wit, grijs of zwart. In combinatie met heet Feel-afwerkingsniveau biedt de C-serie ook elektrisch inklapbare buitenspiegels, hoogteregeling voor de passagiersstoel en Citroën Connect Nav en Citroën Connect Box met SOS Pack en pechverhelping.De getinte zijruiten en de achterruit geven de auto een meer klassieke uitstraling. De prijzen zullen wellicht op het Autosalon van Brussel worden bekendgemaakt.(Belga)