De lente breekt eindelijk door en dat is meteen ook het startschot voor het Vitesse Trackdays seizoen van RUMESM (Royal Union Motor de l'Entre-Sambre-et-Meuse) op het circuit Jules Tacheny in Mettet! Zoals elk jaar worden deze circuitdagen georganiseerd door de Mertens Riding School. Het gaat telkens om 6 vrije sessies van 20 minuten waarbij je in veilige omstandigheden heel wat kan bijleren aan het stuur van je eigen motor.

Alle deelnemers kunnen er genieten va het advies van Stéphane Mertens - voormalig wereldkampioen enduro - en zijn team. Voor seizoen 20018 worden 13 data georganiseerd tussen april en oktober. Deze sessies zijn interessant omdat de reeksen worden ingedeeld voor debutanten, gevorderden, ervaren motards en experten. Om het voor iedereen veilig te houden, worden de verschillende groepen ingedeeld volgens het niveau van de deelnemers.

Rond de middag worden de groepen indien nodig herzien om het niveau zo homogeen mogelijk te houden. Er worden korte briefings gehouden, de timing wordt strikt gerespecteerd, baancommissarissen zijn op post en het team telt ook een ervaren medische staf. Piloten kunnen ook gebruik maken van diensten zoals telemetrie, technische service en bandenservice. Bijkomende informatie en inschrijvingsformulieren kan u vinden op de website www.mertensschool.com.(Belga)

De lente breekt eindelijk door en dat is meteen ook het startschot voor het Vitesse Trackdays seizoen van RUMESM (Royal Union Motor de l'Entre-Sambre-et-Meuse) op het circuit Jules Tacheny in Mettet! Zoals elk jaar worden deze circuitdagen georganiseerd door de Mertens Riding School. Het gaat telkens om 6 vrije sessies van 20 minuten waarbij je in veilige omstandigheden heel wat kan bijleren aan het stuur van je eigen motor.Alle deelnemers kunnen er genieten va het advies van Stéphane Mertens - voormalig wereldkampioen enduro - en zijn team. Voor seizoen 20018 worden 13 data georganiseerd tussen april en oktober. Deze sessies zijn interessant omdat de reeksen worden ingedeeld voor debutanten, gevorderden, ervaren motards en experten. Om het voor iedereen veilig te houden, worden de verschillende groepen ingedeeld volgens het niveau van de deelnemers.Rond de middag worden de groepen indien nodig herzien om het niveau zo homogeen mogelijk te houden. Er worden korte briefings gehouden, de timing wordt strikt gerespecteerd, baancommissarissen zijn op post en het team telt ook een ervaren medische staf. Piloten kunnen ook gebruik maken van diensten zoals telemetrie, technische service en bandenservice. Bijkomende informatie en inschrijvingsformulieren kan u vinden op de website www.mertensschool.com.(Belga)