Opgelet, want ook de Caterham 620S blijft in de eerste plaats een extreem prestatiegerichte sportwagen. Zijn 2 liter Ford Duratec ontwikkelt 310 pk voor een gewicht van 610 kg. Tot hiertoe geen groot nieuws want deze basis bestond al in de vorm van de 610R. Wel kreeg de 610S enkele snufjes aangemeten om hem iets gebruiksvriendelijker te maken.

Eerst en vooral staat deze bolide op 15" velgen in plaats van de gebruikelijke 13" en werd de ophanging iets soepeler afgesteld om hobbels in het wegdek makkelijker te slikken. Het chassis is het bredere type S5 dat de inzittenden wat meer ruimte biedt en ook toeliet een grotere benzinetank te monteren. De stoelen werden ook iets comfortabeler en het interieur krijgt standaard zelfs verwarming. Daarnaast moeten een voorruit, zijruiten en een hard dak ervoor zorgen dat er een "echt" interieurgevoel ontstaat. Naar Caterham-normen is dit grote luxe. De Caterham 620S zal ongeveer 60.000? kosten. (Belga)

Opgelet, want ook de Caterham 620S blijft in de eerste plaats een extreem prestatiegerichte sportwagen. Zijn 2 liter Ford Duratec ontwikkelt 310 pk voor een gewicht van 610 kg. Tot hiertoe geen groot nieuws want deze basis bestond al in de vorm van de 610R. Wel kreeg de 610S enkele snufjes aangemeten om hem iets gebruiksvriendelijker te maken.Eerst en vooral staat deze bolide op 15" velgen in plaats van de gebruikelijke 13" en werd de ophanging iets soepeler afgesteld om hobbels in het wegdek makkelijker te slikken. Het chassis is het bredere type S5 dat de inzittenden wat meer ruimte biedt en ook toeliet een grotere benzinetank te monteren. De stoelen werden ook iets comfortabeler en het interieur krijgt standaard zelfs verwarming. Daarnaast moeten een voorruit, zijruiten en een hard dak ervoor zorgen dat er een "echt" interieurgevoel ontstaat. Naar Caterham-normen is dit grote luxe. De Caterham 620S zal ongeveer 60.000? kosten. (Belga)