Camp Jeep 2018

12/07/18 om 20:05 - Bijgewerkt om 20:07

Bron: Belga

De grootste Europese Jeep-bijeenkomst gaat morgen (13 juli) van start in Oostenrijk. Een niet te missen afspraak voor de fans.

Camp Jeep 2018

Camp Jeep 2018 © BELGA

Camp Jeep, het grootste jaarlijkse evenement op de kalender van de Jeep Owners Group (J.O.G), vindt van morgen tot zondag (13 tot 15 juli) plaats in de buurt van Spielberg in het Oostenrijkse Stiermarken en zal meer dan 1.000 Jeep-liefhebbers lokken en meer dan 600 voertuigen tellen.

De schitterende locatie vormt momenteel het toneel voor de internationale perslancering van de nieuwe Jeep Wrangler, die ook een centrale plaats krijgt op het evenement om de capaciteiten van het iconische Jeep-model stevig in de verf te zetten. Het beschikt over een reeks geavanceerde technologieën en een ongeëvenaarde, gespecialiseerde uitrusting met onder meer twee actieve, inschakelbare permanente vierwielaandrijvingen - Command-Trac en Rock-Trac - evenals een elektrische Tru-Lock-vergrendeling voor de voor- en achteras, een Trac-Lok-sperdifferentieel en een elektronisch loskoppelbare antirolstang vooraan.

Het terrein omvat een aantal speciaal ontworpen weg- en terreinparcoursen, zodat bezoekers de Wrangler en andere modellen uit het SUV-gamma aan de tand kunnen voelen en tegelijk hun eigen terreinvaardigheden kunnen testen. (Belga)