De exclusiviteit is dus verzekerd aan boord van deze fraaie sportwagen in retrostijl die meteen de 70ste verjaardag van het artisanale automerk in de bloemetjes zet. De naam 'Bullet' is een verwijzing naar de nickname van het Bristol Scout jachtvliegtuig dat bijzonder succesvol was in de Eerste Wereldoorlog. Ondertussen doorzwom de kleine Britse constructeur heel wat woelige watertjes, met een laatste bankroet in 2011, maar gaat er nu weer met volle moed tegenaan.

De stijlvolle Bullet heeft een koolstofvezel koetswerk en wordt aangedreven een BMW 4.8 V8 met 375 pk, met naar keuze een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. De prestaties van de 1.130 kg wegende roadster zijn niet min met een sprint van 0 tot 100 km/u in minder dan 4 seconden en een top van 250 km/u. Het interieur werd ook in een nostalgische stijl uitgevoerd, maar brengt toch hier en daar een moderne toets, met onder meer een touchscreen op het dashboard. Mooi speelgoed deze Bristol Bullet. Alleen jammer dat het prijskaartje oploopt tot 250.000 pond, of bijna 300.000 euro. (Belga)

De exclusiviteit is dus verzekerd aan boord van deze fraaie sportwagen in retrostijl die meteen de 70ste verjaardag van het artisanale automerk in de bloemetjes zet. De naam 'Bullet' is een verwijzing naar de nickname van het Bristol Scout jachtvliegtuig dat bijzonder succesvol was in de Eerste Wereldoorlog. Ondertussen doorzwom de kleine Britse constructeur heel wat woelige watertjes, met een laatste bankroet in 2011, maar gaat er nu weer met volle moed tegenaan.De stijlvolle Bullet heeft een koolstofvezel koetswerk en wordt aangedreven een BMW 4.8 V8 met 375 pk, met naar keuze een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. De prestaties van de 1.130 kg wegende roadster zijn niet min met een sprint van 0 tot 100 km/u in minder dan 4 seconden en een top van 250 km/u. Het interieur werd ook in een nostalgische stijl uitgevoerd, maar brengt toch hier en daar een moderne toets, met onder meer een touchscreen op het dashboard. Mooi speelgoed deze Bristol Bullet. Alleen jammer dat het prijskaartje oploopt tot 250.000 pond, of bijna 300.000 euro. (Belga)