De Opel Astra, die vorig jaar verkozen werd tot Europese 'Car of the Year 2016', is één van de bestsellers uit het Opel-gamma en een belangrijke motor voor de huidige globale verkoopstijging van het Duitse merk. Het model heeft een aantal kwaliteiten die bepalend waren om de Astra in België ook uit te roepen tot 'Lease Car of the Year 2016'. Deze onderscheiding en factoren zoals budgetvriendelijkheid, interessante condities, een ruime koffer en lage emissies hebben Bpost doen beslissen om de Astra Sports Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX Start/Stop met 110 pk in de Edition-versie toe te voegen aan de keuzemogelijkheden voor een nieuwe functiewagen voor haar medewerkers.

De overeenkomst die in februari 2017 tot stand gekomen is door een partnership tussen Bpost, Athlon en Opel, draagt bij tot de vernieuwing van het wagenpark voor de medewerkers van Bpost. Inmiddels werden reeds meer dan 80 wagens besteld en konden de eerste 40 medewerkers hun Astra Sports Tourer in ontvangst nemen. Bpost selecteerde hiervoor 11 dealers verspreid over België om de levering van de wagens aan het personeel vlot te laten verlopen.

"Het spreek voor zich dat Opel Belgium uiterst tevreden is met de keuze van Bpost voor de Opel Astra in breakversie. De overeenkomst tussen Bpost, Athlon en Opel brengt immers een aantal belangrijke bedrijven samen, wat het partnership alleen maar kan versterken," verklaart Roeland Vriens, Manager Fleet bij Opel Belgium. (Belga)

De Opel Astra, die vorig jaar verkozen werd tot Europese 'Car of the Year 2016', is één van de bestsellers uit het Opel-gamma en een belangrijke motor voor de huidige globale verkoopstijging van het Duitse merk. Het model heeft een aantal kwaliteiten die bepalend waren om de Astra in België ook uit te roepen tot 'Lease Car of the Year 2016'. Deze onderscheiding en factoren zoals budgetvriendelijkheid, interessante condities, een ruime koffer en lage emissies hebben Bpost doen beslissen om de Astra Sports Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX Start/Stop met 110 pk in de Edition-versie toe te voegen aan de keuzemogelijkheden voor een nieuwe functiewagen voor haar medewerkers.De overeenkomst die in februari 2017 tot stand gekomen is door een partnership tussen Bpost, Athlon en Opel, draagt bij tot de vernieuwing van het wagenpark voor de medewerkers van Bpost. Inmiddels werden reeds meer dan 80 wagens besteld en konden de eerste 40 medewerkers hun Astra Sports Tourer in ontvangst nemen. Bpost selecteerde hiervoor 11 dealers verspreid over België om de levering van de wagens aan het personeel vlot te laten verlopen."Het spreek voor zich dat Opel Belgium uiterst tevreden is met de keuze van Bpost voor de Opel Astra in breakversie. De overeenkomst tussen Bpost, Athlon en Opel brengt immers een aantal belangrijke bedrijven samen, wat het partnership alleen maar kan versterken," verklaart Roeland Vriens, Manager Fleet bij Opel Belgium. (Belga)