Bij het ontwerp van de BMW Vision Next 100 hebben de designers rekening gehouden met alle trends en nieuwe technologieën die de volgende decennia hun opwachting zullen maken en waarbij uiteraard ook de link werd gelegd naar de innovaties en het design uit het verleden. Deze sportieve berline met coupétrekjes is tegelijk dynamisch en elegant volgens de merktraditie van BMW.

De wagen is met een lengte van 4,90 meter en een hoogte van 1,37 meter eerder compact, maar biedt toch riante binnenafmetingen zoals we dat gewoon zijn in de berlines van BMW. De designers hebben deze wagen namelijk volledig rond het interieur ontworpen, waar de bestuurder een centrale plaats inneemt. Permanente connectiviteit, digitale intelligentie en ultramoderne technologieën staan hem steeds bij. De koperkleurige tint van het koetswerk moet benadrukken dat BMW zich voor zijn toekomstvisie op de auto concentreert op technologie, maar desalniettemin straalt deze verpakking ook de nodige warmte uit.(Belga)

Bij het ontwerp van de BMW Vision Next 100 hebben de designers rekening gehouden met alle trends en nieuwe technologieën die de volgende decennia hun opwachting zullen maken en waarbij uiteraard ook de link werd gelegd naar de innovaties en het design uit het verleden. Deze sportieve berline met coupétrekjes is tegelijk dynamisch en elegant volgens de merktraditie van BMW. De wagen is met een lengte van 4,90 meter en een hoogte van 1,37 meter eerder compact, maar biedt toch riante binnenafmetingen zoals we dat gewoon zijn in de berlines van BMW. De designers hebben deze wagen namelijk volledig rond het interieur ontworpen, waar de bestuurder een centrale plaats inneemt. Permanente connectiviteit, digitale intelligentie en ultramoderne technologieën staan hem steeds bij. De koperkleurige tint van het koetswerk moet benadrukken dat BMW zich voor zijn toekomstvisie op de auto concentreert op technologie, maar desalniettemin straalt deze verpakking ook de nodige warmte uit.(Belga)