Deze najaarsupdate introduceert de mild hybrid technologie met een 48V starter in de 5 Reeks, met als troef extra vermogen terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot toch verder beperkt worden.

Verder is voor de nieuwe 1 Reeks het M Performance pakket nu ook leverbaar op de M135i xDrive. Dankzij lichte, specifieke 18" velgen en een verdere afslankkuur verliest deze sportwagen zo ongeveer 10 kilogram, waardoor hij 0,1 seconde sneller kan spurten van 0 naar 100 km/u, wat nu in 4,7 tellen lukt. Zwarte accenten maken de aanwezigheid van dit pakket visueel duidelijk. Ook de 8 Reeks Gran Coupé kan gewicht verliezen door de keuze voor het M Carbon dak.

Voortaan zijn de plug-in hybride modellen - 330e Berline, 530e Berline en 530e xDrive Berline - eveneens beschikbaar met een trekhaak, die een last van maximaal 750 kilogram kan torsen. Een optie die deze BMW's nog polyvalenter moet maken. En ten slotte biedt BMW een ruimere keuze aan individualisering voor het exterieur en interieur van zijn grote premium SUV's: X5, X6 en X7.(Belga)

Deze najaarsupdate introduceert de mild hybrid technologie met een 48V starter in de 5 Reeks, met als troef extra vermogen terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot toch verder beperkt worden.Verder is voor de nieuwe 1 Reeks het M Performance pakket nu ook leverbaar op de M135i xDrive. Dankzij lichte, specifieke 18" velgen en een verdere afslankkuur verliest deze sportwagen zo ongeveer 10 kilogram, waardoor hij 0,1 seconde sneller kan spurten van 0 naar 100 km/u, wat nu in 4,7 tellen lukt. Zwarte accenten maken de aanwezigheid van dit pakket visueel duidelijk. Ook de 8 Reeks Gran Coupé kan gewicht verliezen door de keuze voor het M Carbon dak.Voortaan zijn de plug-in hybride modellen - 330e Berline, 530e Berline en 530e xDrive Berline - eveneens beschikbaar met een trekhaak, die een last van maximaal 750 kilogram kan torsen. Een optie die deze BMW's nog polyvalenter moet maken. En ten slotte biedt BMW een ruimere keuze aan individualisering voor het exterieur en interieur van zijn grote premium SUV's: X5, X6 en X7.(Belga)