Op de CES in Las Vegas showt BMW de open variante van de i8 die als iVision Future Interaction Concept door het leven gaat. Deze conceptwagen heeft ook geen zijdeuren. De mogelijke productievariante zou wel eens zijdeuren kunnen hebben die onder de wagen schuiven zoals destijds bij de Z1. Deze wagen heeft echter veel meer te bieden dan zijn interessante verpakking. Onderhuids voorziet BMW technologie om de Spyder autonoom te laten rijden. Bestuurder en passagier kunnen heel wat zaken aansturen via hun smartphone.

Uiteraard zien we hier nog meer mogelijkheden om randapparatuur via gebaren te bedienen dan in de actuele BMW 7-Serie. De wagen zorgt niet enkel voor interactie met zijn inzittenden, hij heeft ook oog voor zijn omgeving. Zo biedt hij mogelijkheden om thuis smartgrid principes te gebruiken om de batterij op de meest voordelige of ecologische manier op te laden. Spiegels zijn niet langer noodzakelijk want hun functie wordt overgenomen door camera's en een scherm. Over een productieversie van de i8 Spyder wordt voorlopig met geen woord gerept.(Belga)

Op de CES in Las Vegas showt BMW de open variante van de i8 die als iVision Future Interaction Concept door het leven gaat. Deze conceptwagen heeft ook geen zijdeuren. De mogelijke productievariante zou wel eens zijdeuren kunnen hebben die onder de wagen schuiven zoals destijds bij de Z1. Deze wagen heeft echter veel meer te bieden dan zijn interessante verpakking. Onderhuids voorziet BMW technologie om de Spyder autonoom te laten rijden. Bestuurder en passagier kunnen heel wat zaken aansturen via hun smartphone. Uiteraard zien we hier nog meer mogelijkheden om randapparatuur via gebaren te bedienen dan in de actuele BMW 7-Serie. De wagen zorgt niet enkel voor interactie met zijn inzittenden, hij heeft ook oog voor zijn omgeving. Zo biedt hij mogelijkheden om thuis smartgrid principes te gebruiken om de batterij op de meest voordelige of ecologische manier op te laden. Spiegels zijn niet langer noodzakelijk want hun functie wordt overgenomen door camera's en een scherm. Over een productieversie van de i8 Spyder wordt voorlopig met geen woord gerept.(Belga)