Het Duitse merk nodigt op 17 juni van 10u tot 18u alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2018 op de Markt van Geraardsbergen. Onder de slogan 'Make Life A Ride' brengt BMW zowel oldtimers, customs als de nieuwste modellen samen voor behendigheidsparcours, maar evengoed voor de MotoGP-wedstrijd op groot scherm, een motorwijding, een barbier, enzovoort. Ook een lokale rondrit behoort tot de mogelijkheden.

Liefhebbers van het huidige gamma kunnen in zes verschillende leefwerelden (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) de nieuwste technologieën ontdekken. Maar liefst 44 bikes uit het volledige gamma zijn voorzien voor testritten. Fans van het roemrijke verleden van de boxermotor kunnen hier ook fraaie oldtimers ontdekken. Daar bovenop zullen ook meerdere modellen van de BMW R nineT Pure Dealer Clash geshowd worden. Doorheen de dag zijn er verschillende motorsimulaties, gymkhana behendigheidsparcours en off-roadparcours voorzien.(Belga)

Het Duitse merk nodigt op 17 juni van 10u tot 18u alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2018 op de Markt van Geraardsbergen. Onder de slogan 'Make Life A Ride' brengt BMW zowel oldtimers, customs als de nieuwste modellen samen voor behendigheidsparcours, maar evengoed voor de MotoGP-wedstrijd op groot scherm, een motorwijding, een barbier, enzovoort. Ook een lokale rondrit behoort tot de mogelijkheden.Liefhebbers van het huidige gamma kunnen in zes verschillende leefwerelden (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) de nieuwste technologieën ontdekken. Maar liefst 44 bikes uit het volledige gamma zijn voorzien voor testritten. Fans van het roemrijke verleden van de boxermotor kunnen hier ook fraaie oldtimers ontdekken. Daar bovenop zullen ook meerdere modellen van de BMW R nineT Pure Dealer Clash geshowd worden. Doorheen de dag zijn er verschillende motorsimulaties, gymkhana behendigheidsparcours en off-roadparcours voorzien.(Belga)