BMW motorfietsen voor het onderwijs

BMW motorfietsen voor het onderwijs © belga

Studenten van tal van Belgische scholen waar men een technische opleiding motortechnicus kan volgen kunnen, kunnen binnenkort aan de slag met de nieuwste generatie motorblokken die in BMW 750 GS en 850 GS modellen worden gebruikt.

BMW Belux werkt al sinds 2014 samen met studenten autotechnologie in het kader van het opleidingstraject. Dankzij deze samenwerking kunnen studenten een stage volgen bij een dealer in hun regio. In dit kader worden onderdelen en cursussen ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgen docenten en studenten de kans om in de maand augustus een ‘summerschool’ te volgen. Omdat BMW motordealers nood hebben aan goed opgeleide en gemotiveerde jonge mensen, zal dit programma in de toekomst worden uitgebreid naar motortechnici in opleiding.

Gisteren ontvingen zes Franstalige scholen een motorblok. Het gaat om Campus Automobile Spa-Francorchamps, IFAPME La Louvière, IFAPME Aarlen, IFAPME Luik, Sint-Jozef Instituut in Etterbeek en HELHa in Bergen. Zeven Vlaamse scholen kregen deze week ook een motorblok. In Vlaanderen waren de gelukkige scholen Don Bosco Halle, GO Redingenhof Leuven, Karel De Grote Hoboken, PCVO Groeipunt Ninove, Vives Mechelen, VTI Oostende en VTI Zeebrugge.(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content