Deze M3 CS komt volgend jaar op de markt en er zullen slechts 1.200 exemplaren worden gebouwd. Onder de motorkap zit de zescilinder turbomotor die 10 pk krachtiger werd (460 pk) en 600 Nm levert (50 Nm extra) dan de tot nu toe krachtigste M3, uitgerust met het Competition Pack. De motor wordt altijd aan een gerobotiseerde M-versnellingsbak met dubbele koppeling gelinkt.

Deze versie, die in maart volgend jaar bij de dealer zal staan, spurt in 3,9 seconden van 0 tot 100 km/u en de topsnelheid wordt elektronisch begrensd op 280 km/u. Tal van koetswerkonderdelen zoals de motorkap, het dak, de splitter en de achterspoiler worden vervaardigd van lichtgewicht carbonvezel. Deze versie weegt 10 kg minder dan de conventionele M3. Binnenin zorgt BMW voor een carbonbekleding en er wordt slechts een airco met één zone gemonteerd om bijkomende kilo's te beperken. (Belga)

Deze M3 CS komt volgend jaar op de markt en er zullen slechts 1.200 exemplaren worden gebouwd. Onder de motorkap zit de zescilinder turbomotor die 10 pk krachtiger werd (460 pk) en 600 Nm levert (50 Nm extra) dan de tot nu toe krachtigste M3, uitgerust met het Competition Pack. De motor wordt altijd aan een gerobotiseerde M-versnellingsbak met dubbele koppeling gelinkt.Deze versie, die in maart volgend jaar bij de dealer zal staan, spurt in 3,9 seconden van 0 tot 100 km/u en de topsnelheid wordt elektronisch begrensd op 280 km/u. Tal van koetswerkonderdelen zoals de motorkap, het dak, de splitter en de achterspoiler worden vervaardigd van lichtgewicht carbonvezel. Deze versie weegt 10 kg minder dan de conventionele M3. Binnenin zorgt BMW voor een carbonbekleding en er wordt slechts een airco met één zone gemonteerd om bijkomende kilo's te beperken. (Belga)