Hier en daar wordt er sterk getwijfeld aan de toepassing van waterstof op grote schaal, terwijl de betrokken constructeurs er nog echt in geloven en hun initiatieven verder uitbouwen. Tot deze laatsten behoort ook BMW. Natuurlijk moeten de betrokken partijen nog meer samenwerken om waardevolle producten te lanceren en het grote publiek te overtuigen van het potentieel van waterstof als 'brandstof'.

Zo gaven de BMW-designers de toekomstige waterstofstations een vleugje "clean energy" met het project Oasis. Deze installaties pakken met uit met een zeer elegante en innovatieve look die ook visueel beter past bij deze technologie. Ter plaatste krijgt de gebruiker assistentie door lichtcodes bij elke etappe die moeten gevolgd worden. Tijdens het tankproces krijgt de consument meteen de nodige informatie over de prijs en de hoeveelheid brandstof die in zijn tank belandde. Dit is weer een mooie stap voorwaarts, maar zeker is dat de weg naar een toekomst op waterstof nog zeer lang is.

(Belga)

Hier en daar wordt er sterk getwijfeld aan de toepassing van waterstof op grote schaal, terwijl de betrokken constructeurs er nog echt in geloven en hun initiatieven verder uitbouwen. Tot deze laatsten behoort ook BMW. Natuurlijk moeten de betrokken partijen nog meer samenwerken om waardevolle producten te lanceren en het grote publiek te overtuigen van het potentieel van waterstof als 'brandstof'.Zo gaven de BMW-designers de toekomstige waterstofstations een vleugje "clean energy" met het project Oasis. Deze installaties pakken met uit met een zeer elegante en innovatieve look die ook visueel beter past bij deze technologie. Ter plaatste krijgt de gebruiker assistentie door lichtcodes bij elke etappe die moeten gevolgd worden. Tijdens het tankproces krijgt de consument meteen de nodige informatie over de prijs en de hoeveelheid brandstof die in zijn tank belandde. Dit is weer een mooie stap voorwaarts, maar zeker is dat de weg naar een toekomst op waterstof nog zeer lang is. (Belga)