Vorig jaar werden er 5.456 exemplaren van de i8 verkocht en dat is meer dan de som van alle andere sportieve hybride voertuigen van andere constructeurs die worden aangedreven door een driecilinder turbomotor in combinatie met een elektromotor. De aandrijflijn van deze sportwagen levert een systeemvermogen van 362 pk/266 kW en haalt een normverbruik van 2,1 l/100 km (49 g CO2/km).

Ian Robertson, lid van het directiecomité bij BMW AG, stelt dat het succes van de i8 begrijpelijk is. "Het gaat om een sportief model met hybride aandrijving dat zo succesvol is dat het onze eigen verwachtingen overstijgt. Dit is het beste bewijs dat er een plaats op de markt is voor ons jonge merk BMW i". De BMW i8 gaat zijn marktpositie nog verstevigen, want we mogen ons verwachten aan een bijzonder exclusieve en bijzondere versie op het salon van Genève begin maart.(Belga)

Vorig jaar werden er 5.456 exemplaren van de i8 verkocht en dat is meer dan de som van alle andere sportieve hybride voertuigen van andere constructeurs die worden aangedreven door een driecilinder turbomotor in combinatie met een elektromotor. De aandrijflijn van deze sportwagen levert een systeemvermogen van 362 pk/266 kW en haalt een normverbruik van 2,1 l/100 km (49 g CO2/km).Ian Robertson, lid van het directiecomité bij BMW AG, stelt dat het succes van de i8 begrijpelijk is. "Het gaat om een sportief model met hybride aandrijving dat zo succesvol is dat het onze eigen verwachtingen overstijgt. Dit is het beste bewijs dat er een plaats op de markt is voor ons jonge merk BMW i". De BMW i8 gaat zijn marktpositie nog verstevigen, want we mogen ons verwachten aan een bijzonder exclusieve en bijzondere versie op het salon van Genève begin maart.(Belga)