De verhoogde accucapaciteit en laadmogelijkheden maken elektrisch rijden steeds aantrekkelijker, maar ook de fiscale maatregelen ten voordele van duurzame mobiliteit spelen hier zeker een rol.

De keerzijde van de medaille: oudere modellen, die minder goed presteren én duurder in aankoop waren, krijgen het moeilijker op de tweedehandsmarkt en zien hun restwaarde snel(ler) slinken. Elke nieuwe technologie doet de waarde van de oude versie dalen, daar valt niet aan te ontkomen.

Maar kijk: de kosten dalen, de baten stijgen. De rekening is snel gemaakt: met de aankoop van een elektrische wagen maak je ecologisch én financieel een duurzame keuze.

De verhoogde accucapaciteit en laadmogelijkheden maken elektrisch rijden steeds aantrekkelijker, maar ook de fiscale maatregelen ten voordele van duurzame mobiliteit spelen hier zeker een rol.De keerzijde van de medaille: oudere modellen, die minder goed presteren én duurder in aankoop waren, krijgen het moeilijker op de tweedehandsmarkt en zien hun restwaarde snel(ler) slinken. Elke nieuwe technologie doet de waarde van de oude versie dalen, daar valt niet aan te ontkomen.Maar kijk: de kosten dalen, de baten stijgen. De rekening is snel gemaakt: met de aankoop van een elektrische wagen maak je ecologisch én financieel een duurzame keuze.