Dit nieuwe model wordt, naast de middelgrote Proace en de Hilux pick-up gepositioneerd zodat het gamma Toyota bedrijfsvoertuigen groeit en nog veelzijdiger wordt. Deze nieuwe Proace City is vooral bedoeld voor leveringen in een stedelijke omgeving, zoals de naam al laat vermoeden.

De Japanse constructeur wil prominenter aanwezig zijn in het belangrijke compactsegment, dat ongeveer 35% van de verkoop van bedrijfsvoertuigen in Europa vertegenwoordigt. De nieuwe Proace City is het resultaat van een samenwerking tussen Toyota en de PSA Group, die al de middelgrote Proace-modellen mee ontwikkelde. Dit nieuwe model is eveneens een kind van de samenwerking tussen Toyota en de Franse groep.

Meer details over de nieuwe Toyota Proace City, inclusief de motoren, koetswerkvarianten en afmetingen, zullen eind deze maand in Birmingham openbaar worden gemaakt.(Belga)

Dit nieuwe model wordt, naast de middelgrote Proace en de Hilux pick-up gepositioneerd zodat het gamma Toyota bedrijfsvoertuigen groeit en nog veelzijdiger wordt. Deze nieuwe Proace City is vooral bedoeld voor leveringen in een stedelijke omgeving, zoals de naam al laat vermoeden.De Japanse constructeur wil prominenter aanwezig zijn in het belangrijke compactsegment, dat ongeveer 35% van de verkoop van bedrijfsvoertuigen in Europa vertegenwoordigt. De nieuwe Proace City is het resultaat van een samenwerking tussen Toyota en de PSA Group, die al de middelgrote Proace-modellen mee ontwikkelde. Dit nieuwe model is eveneens een kind van de samenwerking tussen Toyota en de Franse groep.Meer details over de nieuwe Toyota Proace City, inclusief de motoren, koetswerkvarianten en afmetingen, zullen eind deze maand in Birmingham openbaar worden gemaakt.(Belga)