Bikers Classic 2019: voorverkoop is geopend

Bikers Classic 2019: voorverkoop is geopend © belga

Binnen precies honderd dagen gaat editie 2019 van de A-XOC Bikers Classics van start. Gedurende het evenement staan andermaal klassieke motoren centraal en één en ander vindt plaats op het schitterende circuit van Francorchamps.

Het organiserende team van DG Sport stal stelde alles in het werk om een erg prestigieus programma aan te bieden. Het hoofdthema is 70 jaar Moto GP! Zoals de traditie het wil kunnen de liefhebbers in de paddocks en rond het circuit zodat ze niets van de show missen.

De voorverkoop van de A-XOC Bikers Classics 2019 is overigens geopend. De tarieven zijn erg schappelijk, want de Weekendpas, die ter plaatse 50 euro kost, betaal je voorverkoop slechts 30 euro, wat neerkomt op een besparing van 20 euro per persoon. Met deze weekendpas kunnen bezoekers rond het circuit wandelen, maar ze hebben ook toegang tot de paddocks om er de piloten persoonlijk te ontmoeten. Bezoekers kunnen ook de diverse parades bijwonen en er is ook de 4 Uren race van de Spa Classic. Men kan ook rondwandelen in de Lifestyle Village om er een zeldzame onderdeel op de kop te tikken.

Wie wil, kan tevens naar de pitlane om de machines van dichtbij te ontdekken die geschiedenis van de motorsport hebben bepaald. Tot slot is er nog een rockconcert op zaterdagavond. Tickets in voorverkoop zijn beschikbaar via www.bikersclassics.be.(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content