Bewonder droomwagens op het autosalon en steun Make-A-Wish

© Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Tijdens de laatste drie dagen van het Autosalon van Brussel worden meer dan 50 exclusieve droombolides bijeengebracht voor de tweede editie van Dream Cars for Wishes.

Op het Autosalon van Brussel worden tijdens de laatste drie dagen meer dan 50 exclusieve droombolides bijeengebracht voor de tweede editie van Dream Cars for Wishes.
Als antwoord op het grote succes (meer dan 15.000 bezoekers) van de eerste editie in 2011, duurt de expo Dream Cars for Wishes dit jaar een volledige dag langer. Dit prestigieuze minisalon vindt plaats op de laatste drie dagen van het autosalon in paleis 11 – op 18, 19 en 20 januari.

Daags voor de expo, op 17 januari, wordt reeds een gala-avond georganiseerd onder leiding van sterrenchef Yves Mattagne.

Net zoals in 2011 kost een toegangskaartje voor de tentoonstelling Dream Cars for Wishes tijdens de publieksdagen zeven euro. De opbrengst van deze tentoonstelling gaat integraal naar de liefdadigheidsvereniging Make-A-Wish.

De deelnemende exposanten zijn Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Exagon, Ferrari, Fisker, Imperia, Spyker, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, McLaren, Mercedes, Nissan, PGO, Porsche, Rolls Royce, Wiesmann.

Tijdens het Autosalon stelt Knack.be elke dag een droomwagen voor. Het overzicht:

Jaguar F-TypeLexus LF-CC Concept CarMercedes SLK 250 CDiAudi SQ5 TDIToyota GT86BMW X6 MNissan 370Z

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content