De toplimousine van Bentley is al even op de markt en kan dus best een opfrisbeurt gebruiken. De ingreep is vrij beperkt en kan best letterlijk als een facelift gezien worden met de bijgeschaafde voorzijde waarop een hertekende grille en nieuwe lichtblokken met led-technologie prijken. In de flanken zit nu een extra ventilatierooster en de achterkant krijgt nieuwe bumpers en lichtblokken in een B-vorm. In het interieur vallen vooral nieuwe communicatiesnufjes op met een aangepast multimediasysteem met tablets voor de passagiers achteraan.

Achteraan zit je in deze limo bijzonder luxueus en ruim. Zeker als je voor de nieuwe "Extended Wheelbase" versie kiest, die nog eens 25 cm extra voetruimte en aparte, stoelen met elektrisch verstelbare voetsteunen biedt. Om het comfort naar een nog hoger niveau te tillen kreeg de 6,75 liter V8 bovendien actieve motorsteunen om de mogelijke trillingen nog beter op te vangen. Deze krachtbron levert 512 pk in de 'gewone' Mulsanne en 530 pk in de sportievere Speed-versie. Deze update van de Bentley Mulsanne is tegen de zomer leverbaar. Rijden maar, James!(Belga)

De toplimousine van Bentley is al even op de markt en kan dus best een opfrisbeurt gebruiken. De ingreep is vrij beperkt en kan best letterlijk als een facelift gezien worden met de bijgeschaafde voorzijde waarop een hertekende grille en nieuwe lichtblokken met led-technologie prijken. In de flanken zit nu een extra ventilatierooster en de achterkant krijgt nieuwe bumpers en lichtblokken in een B-vorm. In het interieur vallen vooral nieuwe communicatiesnufjes op met een aangepast multimediasysteem met tablets voor de passagiers achteraan.Achteraan zit je in deze limo bijzonder luxueus en ruim. Zeker als je voor de nieuwe "Extended Wheelbase" versie kiest, die nog eens 25 cm extra voetruimte en aparte, stoelen met elektrisch verstelbare voetsteunen biedt. Om het comfort naar een nog hoger niveau te tillen kreeg de 6,75 liter V8 bovendien actieve motorsteunen om de mogelijke trillingen nog beter op te vangen. Deze krachtbron levert 512 pk in de 'gewone' Mulsanne en 530 pk in de sportievere Speed-versie. Deze update van de Bentley Mulsanne is tegen de zomer leverbaar. Rijden maar, James!(Belga)