De nieuwe Continental GT3 is een afgeleide van de gloednieuwe Continental GT, het coupémodel dat op een aluminiumstructuur wordt gebouwd en op die manier minder dan 1300 kg op de weegschaal zet. De combinatie van het lage gewicht en het hogere vermogen van de 4.0 liter bi-turbo V8, die tot 550 pk werd opgevoerd, verbeteren de prestaties van de Bentley aanzienlijk. De Ricardo zesversnellingsbak, de AP Racing koppeling en de droge cartersmering zijn de voornaamste aanpassingen aan deze nobele Brit.

De smeuïge verfijning van de Continental GT zoals we die kennen, ruimde plaats voor een ongekende sportiviteit. De aerodynamische aanpassingen zorgen voor extra downforce en het Alcon-remsysteem verteert ook intensief circuitgebruik. Deze racewagen wordt - net als normale Bentley's - in de fabriek van Crewe gebouwd maar wordt aangepast door het Bentley Team Sport. Deze bijzonder viriele maar nog steeds elegante bolide zal deelnemen aan de Blancpain GT Series Endurance Cup en de Intercontinental GT Challenge. Het gaat om races die open staan voor gentleman drivers. In dit kampioenschap is spektakel gegarandeerd omwille van de bijzonder exotische bolides die er aan de start komen.

De Bentley GT3 moet het hoofd bieden aan de Aston Martin Vantage V12 GT3, de Audi R8 LMS, de Ferrari 488 GT3 en de Lamborghini Uracan GT3, om nog maar te zwijgen van de McLaren 650S GT3 en een meute Porsches 911. Goed om te weten, deze bolides komen in april en juli 2018 langs Zolder en Spa-Francorchamps.(Belga)

De nieuwe Continental GT3 is een afgeleide van de gloednieuwe Continental GT, het coupémodel dat op een aluminiumstructuur wordt gebouwd en op die manier minder dan 1300 kg op de weegschaal zet. De combinatie van het lage gewicht en het hogere vermogen van de 4.0 liter bi-turbo V8, die tot 550 pk werd opgevoerd, verbeteren de prestaties van de Bentley aanzienlijk. De Ricardo zesversnellingsbak, de AP Racing koppeling en de droge cartersmering zijn de voornaamste aanpassingen aan deze nobele Brit.De smeuïge verfijning van de Continental GT zoals we die kennen, ruimde plaats voor een ongekende sportiviteit. De aerodynamische aanpassingen zorgen voor extra downforce en het Alcon-remsysteem verteert ook intensief circuitgebruik. Deze racewagen wordt - net als normale Bentley's - in de fabriek van Crewe gebouwd maar wordt aangepast door het Bentley Team Sport. Deze bijzonder viriele maar nog steeds elegante bolide zal deelnemen aan de Blancpain GT Series Endurance Cup en de Intercontinental GT Challenge. Het gaat om races die open staan voor gentleman drivers. In dit kampioenschap is spektakel gegarandeerd omwille van de bijzonder exotische bolides die er aan de start komen.De Bentley GT3 moet het hoofd bieden aan de Aston Martin Vantage V12 GT3, de Audi R8 LMS, de Ferrari 488 GT3 en de Lamborghini Uracan GT3, om nog maar te zwijgen van de McLaren 650S GT3 en een meute Porsches 911. Goed om te weten, deze bolides komen in april en juli 2018 langs Zolder en Spa-Francorchamps.(Belga)