Vorig jaar verscheen het merk uit Crewe aan de start van Pikes Peak met de Bentayga en behaalde de overwinning in de klasse voor SUV's. Dit jaar mikt Bentley op het record in de klasse van standaardcoupés. Daarvoor werd een Continental GT met de 626 pk sterke W12 klaargestoomd.

Aan het stuur neemt opnieuw Rhys Millen plaats. De Nieuw-Zeelandse piloot bestuurde vorig jaar reeds de Bentayga en won voorheen al tweemaal de klim naar Pikes Peak. "Ik werk graag samen met Bentley", verklaart Rhys Millen. "Samen zijn we erg gemotiveerd om deze missie tot een goed einde te brengen. De volgende maanden gaan we hard werken aan de voorbereiding van de race die in juni plaatsvindt. Dat is nodig want in deze klasse voor standaardwagens is de concurrentie veel sterker. Maar ik geloof erin omdat de Continental GT zeker het potentieel bezit om hier te winnen!"(Belga)

Vorig jaar verscheen het merk uit Crewe aan de start van Pikes Peak met de Bentayga en behaalde de overwinning in de klasse voor SUV's. Dit jaar mikt Bentley op het record in de klasse van standaardcoupés. Daarvoor werd een Continental GT met de 626 pk sterke W12 klaargestoomd.Aan het stuur neemt opnieuw Rhys Millen plaats. De Nieuw-Zeelandse piloot bestuurde vorig jaar reeds de Bentayga en won voorheen al tweemaal de klim naar Pikes Peak. "Ik werk graag samen met Bentley", verklaart Rhys Millen. "Samen zijn we erg gemotiveerd om deze missie tot een goed einde te brengen. De volgende maanden gaan we hard werken aan de voorbereiding van de race die in juni plaatsvindt. Dat is nodig want in deze klasse voor standaardwagens is de concurrentie veel sterker. Maar ik geloof erin omdat de Continental GT zeker het potentieel bezit om hier te winnen!"(Belga)