Mulliner is het departement voor speciale projecten van Bentley dat alle speciale wensen en aanvragen van de klanten inwilligt. En die kunnen soms heel excentriek en decadent zijn. Mulliner nam intussen ook de Bentayga onder handen. Deze superexclusieve SUV staat deze week te pronken op de stand van het merk in Genève. Weldra is dit vlaggenschip op aanvraag leverbaar, maar het productievolume blijft steeds zeer beperkt.

De Bentayga is op zich al heel indrukwekkend, en de Mulliner legt de lat nog een flink stuk hoger. Uiterlijk onderscheidt deze versie zich door een tweekleurige lakkering en 22" velgen. In het interieur wordt enkel hoogwaardig leder gebruikt en gebeurt de afwerking met veel zorg handmatig. Typisch voor Bentley is er tussen de twee stoelen achteraan een koelkastje geïnstalleerd met kristallen glazen en een fles champagne. En in dezelfde bekende, romantische Engelse stijl vind je in de koffer ook een picknickmand met een porselein servies. Aan boord zorgen de afwerking in walnoothout, een regelbare verlichting en een Naim hifi voor een stijlvolle sfeer aan boord, met als meesterstukje een Breitling Tourbillon uurwerk. De prijs van de Bentayga Mulliner wordt op aanvraag verstrekt, na opmaak van een bestek van alle extra's die de klant wenst.(Belga)

Mulliner is het departement voor speciale projecten van Bentley dat alle speciale wensen en aanvragen van de klanten inwilligt. En die kunnen soms heel excentriek en decadent zijn. Mulliner nam intussen ook de Bentayga onder handen. Deze superexclusieve SUV staat deze week te pronken op de stand van het merk in Genève. Weldra is dit vlaggenschip op aanvraag leverbaar, maar het productievolume blijft steeds zeer beperkt.De Bentayga is op zich al heel indrukwekkend, en de Mulliner legt de lat nog een flink stuk hoger. Uiterlijk onderscheidt deze versie zich door een tweekleurige lakkering en 22" velgen. In het interieur wordt enkel hoogwaardig leder gebruikt en gebeurt de afwerking met veel zorg handmatig. Typisch voor Bentley is er tussen de twee stoelen achteraan een koelkastje geïnstalleerd met kristallen glazen en een fles champagne. En in dezelfde bekende, romantische Engelse stijl vind je in de koffer ook een picknickmand met een porselein servies. Aan boord zorgen de afwerking in walnoothout, een regelbare verlichting en een Naim hifi voor een stijlvolle sfeer aan boord, met als meesterstukje een Breitling Tourbillon uurwerk. De prijs van de Bentayga Mulliner wordt op aanvraag verstrekt, na opmaak van een bestek van alle extra's die de klant wenst.(Belga)