Ludwig Motors uit Sint-Niklaas kwam als winnaar van de internationale BMW Motorrad 'Best Performing Dealer in After Sales Award 2015' uit de bus. Om kans te maken op de Aftersales Award, moet een concessiehouder aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Uiteraard werd er gekeken naar de groei in omzet van een dealer in functie van zijn grootte, maar ook de mate van klantentevredenheid werd opgevolgd. Daar scoorden de Belgische finalisten vorig jaar gemiddeld maar liefst 82%. In de finale werden de Belgische dealers BM Center uit Oostkamp, Ludwig Motors uit Sint-Niklaas en Peter D'haese uit Sint-Martens-Latem vergeleken met hun collega's uit Italië, Japan, Rusland en Thailand.

De internationale eindoverwinning was voor het Wase Ludwig Motors. Hij laat dus meer dan 1100 andere concessiehouders wereldwijd achter zich. Als winnaar van de Aftersales Award 2015 krijgt hij de kans om één week op Thais avontuur te gaan met een BMW R 1200 GS Adventure in het spoor van de International GS Trophy 2016. De Award zal in april overhandigd worden in BMW Welt in München. (Belga)

Ludwig Motors uit Sint-Niklaas kwam als winnaar van de internationale BMW Motorrad 'Best Performing Dealer in After Sales Award 2015' uit de bus. Om kans te maken op de Aftersales Award, moet een concessiehouder aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Uiteraard werd er gekeken naar de groei in omzet van een dealer in functie van zijn grootte, maar ook de mate van klantentevredenheid werd opgevolgd. Daar scoorden de Belgische finalisten vorig jaar gemiddeld maar liefst 82%. In de finale werden de Belgische dealers BM Center uit Oostkamp, Ludwig Motors uit Sint-Niklaas en Peter D'haese uit Sint-Martens-Latem vergeleken met hun collega's uit Italië, Japan, Rusland en Thailand.De internationale eindoverwinning was voor het Wase Ludwig Motors. Hij laat dus meer dan 1100 andere concessiehouders wereldwijd achter zich. Als winnaar van de Aftersales Award 2015 krijgt hij de kans om één week op Thais avontuur te gaan met een BMW R 1200 GS Adventure in het spoor van de International GS Trophy 2016. De Award zal in april overhandigd worden in BMW Welt in München. (Belga)