Deze race is voorbehouden aan klassieke motoren en het is één van de manches in het Belgische Classic Bikers kampioenschap. Het is een uitgelezen kans om verschillende vermaarde machines aan het werk te zien zoals Norton Manx, Matchless G50, Ducati TTF1, Honda, Triumphs, Moto Guzzi's en tal van andere merken met naam.

Er zijn ook heel wat Belgische motoren die het wereldkampioenschap destijds hebben gekleurd. Uiteraard worden er ook spectaculaire races met sidecars verwacht. Bezoekers betalen 15 euro inkom per dag of 20 euro voor het volledige weekend. Voor jongeren onder de 16 is de ingang gratis.

Gedinne ligt tussen Beauraing en Bouillon en het is een van de mooiste Belgische circuits. Via de E411 kan je het makkelijk bereiken door afrit 23 (Wellin) te nemen. Meer info vind je op http://fmb-bmb.be/fr/event/belgian-classic-trophy. (Belga)

Deze race is voorbehouden aan klassieke motoren en het is één van de manches in het Belgische Classic Bikers kampioenschap. Het is een uitgelezen kans om verschillende vermaarde machines aan het werk te zien zoals Norton Manx, Matchless G50, Ducati TTF1, Honda, Triumphs, Moto Guzzi's en tal van andere merken met naam. Er zijn ook heel wat Belgische motoren die het wereldkampioenschap destijds hebben gekleurd. Uiteraard worden er ook spectaculaire races met sidecars verwacht. Bezoekers betalen 15 euro inkom per dag of 20 euro voor het volledige weekend. Voor jongeren onder de 16 is de ingang gratis. Gedinne ligt tussen Beauraing en Bouillon en het is een van de mooiste Belgische circuits. Via de E411 kan je het makkelijk bereiken door afrit 23 (Wellin) te nemen. Meer info vind je op http://fmb-bmb.be/fr/event/belgian-classic-trophy. (Belga)