Autoworld op zijn Amerikaans

30/10/17 om 13:57 - Bijgewerkt om 14:00

Bron: Belga

De thematentoonstelling "American Dream Cars and Bikes, the Golden Years" die plaatsvindt van 25 december tot 28 januari katapulteert liefhebbers van Aerikaanse wagens terug naar de Golden Years want in de jaren '50 en '60 leek alles mogelijk.

Wie heeft er nooit over deze periode gedroomd? De geboorte van de Rock & Roll, rijden op de Route 66, de komst van de legendarische Drive Inn's? Deze "American Dream Cars and Bikes, the Golden Years" moet je in die context en vooral in dat decor zien. Amerika bouwde gedurende 1949 en 1972 de meest uitzonderlijke producten. Ook cinemalegenden, Hot Rods uit de fifties en uiteraard de "Muscle Cars" zullen op de tentoonstelling te zien zijn. Ford ondersteunt deze "American Dream Cars and Bikes, the Golden Years" als sponsor. Een stuk van Autoworld wordt volledig aan deze expositie gewijd. Je ziet er de Chevrolet Camaro Z28 TransAm 1968, de Ford Mustang Boss 302 TransAm 1970, de Ford Falcon Nascar, een dragster en nog enkele andere verrassingen. Dankzij Harley-Davidson Capital Brussels staan er ook vijftien motoren uit Milwaukee tussen de wagens.

De tentoonstelling loopt van 15 december tot 28 januari en is alle dagen open. Volwassenen betalen 13 euro entree, Kinderen betalen 7 of 10 euro en de toegang is gratis voor de allerkleinsten die jonger zijn dan 6 jaar. www.americandreamcars.be.(Belga)

Onze partners