Onder luid getoeter en stevige beats werd zondag om 19u het Autosalon 2017 feestelijk afgesloten in Brussels Expo. Zowel organisator Febiac als de aanwezige merken kijken tevreden terug op deze editie die weer een recordaantal bezoekers aantrok en ook een commercieel succes werd met een aanzienlijke toename van het aantal getekende bestelbons tegenover de vorige jaren.

Hoewel het om een 'klein' salon ging, zoals dat in de onpare jaren gebruikelijk is, was de toeloop ook nu weer enorm met 435.000 bezoekers op een goede week tijd. Het publiek had dan ook heel wat om naar uit te kijken met 13 wereldprimeurs, 6 Europese nieuwigheden en meer dan 140 Belgische premie?res. Het viel op dat dit jaar vooral de alternatieve aandrijvingen in de spots stonden en het publiek vooral zeer veel interesse vertoonde voor elektrische auto's.

Naast de traditionele automerken, was er ook de vrachtwagenvakbeurs Truck & Transport en kon men de nieuwste motorfietsen bewonderen. De laatste drie dagen van de salonperiode volgde dan de kers op de taart met het 'Dream Cars' evenement dat 44 exclusieve sportwagens en luxesleeën samenbracht om de liefhebbers nog even lekker te laten wegdromen. (Belga)

Onder luid getoeter en stevige beats werd zondag om 19u het Autosalon 2017 feestelijk afgesloten in Brussels Expo. Zowel organisator Febiac als de aanwezige merken kijken tevreden terug op deze editie die weer een recordaantal bezoekers aantrok en ook een commercieel succes werd met een aanzienlijke toename van het aantal getekende bestelbons tegenover de vorige jaren.Hoewel het om een 'klein' salon ging, zoals dat in de onpare jaren gebruikelijk is, was de toeloop ook nu weer enorm met 435.000 bezoekers op een goede week tijd. Het publiek had dan ook heel wat om naar uit te kijken met 13 wereldprimeurs, 6 Europese nieuwigheden en meer dan 140 Belgische premie?res. Het viel op dat dit jaar vooral de alternatieve aandrijvingen in de spots stonden en het publiek vooral zeer veel interesse vertoonde voor elektrische auto's.Naast de traditionele automerken, was er ook de vrachtwagenvakbeurs Truck & Transport en kon men de nieuwste motorfietsen bewonderen. De laatste drie dagen van de salonperiode volgde dan de kers op de taart met het 'Dream Cars' evenement dat 44 exclusieve sportwagens en luxesleeën samenbracht om de liefhebbers nog even lekker te laten wegdromen. (Belga)