De meest opvallende nieuwigheden zijn de themastand 'Job on Wheels', ter ondersteuning van het technische auto-onderwijs, een zone 'I love Pub', waar bezoekers de beste autoreclamespots kunnen ontdekken, en een paleis 12 vol luxewagens en met loungeterras.

Het autosalon behoudt ook de e-card uit de vorige edities, waarmee bezoekers gratis digitale informatie kunnen verzamelen van de deelnemende exposanten. Dankzij die maatregel heeft het salon naar eigen zeggen gezorgd voor een besparing van vele tonnen papier.

Testen

De European Motor Show Brussels blijft ook verder inspanningen leveren om een ruimer doelpubliek aan te spreken en wil een 'totaalbeleving' zijn. Zo zullen vele tientallen voertuigen meteen ook uitgetest kunnen worden en komt er een indoor testpiste voor voertuigen met een bijzondere milieutechnologie, zoals hybride, elektrische of aardgasmotoren.

Daarnaast is er aandacht voor ontspanning, met een lounge zone met gratis wifi, een zomers terras en een beeldmontage met de beste autoreclamefilmpjes van de afgelopen jaren.

'We hebben extra aandacht voor het comfort van de bezoeker. Die kan even uitblazen op de rustpunten, zijn gsm er opladen, mails checken, ... Het zijn kleine ingrepen die het salonbezoek nog aangenamer moeten maken,' aldus Febiac-woordvoerder Joost Kaesemans. (Belga/KVDA)

Het autosalon van Brussel is geopend voor het publiek van donderdag 16 tot en met zondag 26 januari van 10 tot 19 uur. Er zijn daarnaast ook drie nocturnes gepland, een gala-avond en een VIP-dag. Volwassenen betalen 13 euro inkom.

De meest opvallende nieuwigheden zijn de themastand 'Job on Wheels', ter ondersteuning van het technische auto-onderwijs, een zone 'I love Pub', waar bezoekers de beste autoreclamespots kunnen ontdekken, en een paleis 12 vol luxewagens en met loungeterras. Het autosalon behoudt ook de e-card uit de vorige edities, waarmee bezoekers gratis digitale informatie kunnen verzamelen van de deelnemende exposanten. Dankzij die maatregel heeft het salon naar eigen zeggen gezorgd voor een besparing van vele tonnen papier. TestenDe European Motor Show Brussels blijft ook verder inspanningen leveren om een ruimer doelpubliek aan te spreken en wil een 'totaalbeleving' zijn. Zo zullen vele tientallen voertuigen meteen ook uitgetest kunnen worden en komt er een indoor testpiste voor voertuigen met een bijzondere milieutechnologie, zoals hybride, elektrische of aardgasmotoren. Daarnaast is er aandacht voor ontspanning, met een lounge zone met gratis wifi, een zomers terras en een beeldmontage met de beste autoreclamefilmpjes van de afgelopen jaren. 'We hebben extra aandacht voor het comfort van de bezoeker. Die kan even uitblazen op de rustpunten, zijn gsm er opladen, mails checken, ... Het zijn kleine ingrepen die het salonbezoek nog aangenamer moeten maken,' aldus Febiac-woordvoerder Joost Kaesemans. (Belga/KVDA)