Connectiviteit is ook in de autosector dé hype van het moment. Iedereen moet altijd en overal over een internetverbinding kunnen beschikken, waardoor auto's wel lijken te evolueren naar grote smartphones op wielen. Ook Audi springt resoluut op de digitale sneltrein en biedt samen met Proximus een ruim aanbod van onlinediensten aan.

Beide bedrijven schatten in dat de markt van geconnecteerde auto's de komende jaren sterk zal groeien. Om daaraan tegemoet te komen voorzien Proximus en Audi de nieuwe auto's uitgerust met Audi connect van een specifieke datasimkaart voor gebruik in de wagen. Proximus staat borg voor de bijbehorende snelle mobiele internetverbinding via zijn 3G en 4G/4G+ netwerk. Hiermee brengt men zowel infotainment als entertainment naar de wagen en levert zo een bijdrage aan het comfort en reisplezier van de inzittenden die via de WiFi-hotspot toegang tot het internet hebben met hun laptop, tablet of smartphone.

De eigenaars van een nieuwe Audi met Audi connect besteld voor 30 juni 2016, kunnen de connectiviteitsdiensten via het Proximus-netwerk gedurende 3 maanden gratis gebruiken in België, met een maximaal volume van 3 GB per maand. Daarna betalen ze 20 euro per maand.(Belga)

Connectiviteit is ook in de autosector dé hype van het moment. Iedereen moet altijd en overal over een internetverbinding kunnen beschikken, waardoor auto's wel lijken te evolueren naar grote smartphones op wielen. Ook Audi springt resoluut op de digitale sneltrein en biedt samen met Proximus een ruim aanbod van onlinediensten aan. Beide bedrijven schatten in dat de markt van geconnecteerde auto's de komende jaren sterk zal groeien. Om daaraan tegemoet te komen voorzien Proximus en Audi de nieuwe auto's uitgerust met Audi connect van een specifieke datasimkaart voor gebruik in de wagen. Proximus staat borg voor de bijbehorende snelle mobiele internetverbinding via zijn 3G en 4G/4G+ netwerk. Hiermee brengt men zowel infotainment als entertainment naar de wagen en levert zo een bijdrage aan het comfort en reisplezier van de inzittenden die via de WiFi-hotspot toegang tot het internet hebben met hun laptop, tablet of smartphone.De eigenaars van een nieuwe Audi met Audi connect besteld voor 30 juni 2016, kunnen de connectiviteitsdiensten via het Proximus-netwerk gedurende 3 maanden gratis gebruiken in België, met een maximaal volume van 3 GB per maand. Daarna betalen ze 20 euro per maand.(Belga)