'Bond In Motion' in het London Film Museum in samenwerking met EON Productions toont ruim 100 bijzondere, originele items uit Bond-films, zoals tekeningen van conceptwagens, storyboards, scripts, miniaturen, kledingstukken en wagens, boten en motorfietsen op ware grootte.

Het originele en spectaculaire wagenpark bestaat uit onder meer uit de Land Rover Series III waarmee James Bond in Jamaica rijdt, de nieuwe Land Rover Defender 110 van Ash met schade uit de scènes in Noorwegen, de stuntreplica van de Aston Martin DB5 compleet met schade en kogelgaten en de Aston Martin V8. Wat de tweewielers betreft werden ook de Triumph Scrambler 1200 XE van Primo, zoals die te zien is in Matera, en de Royal Alloy GT125-scooter van Nomi uit Jamaica opgevoerd.

"Het team actievoertuigen in 'No Time to Die' bestond uit zo'n 20 mecaniciens, die samenwerkten met een groot aantal ingenieurs van Aston Martin en Jaguar Land Rover", vertelt Special Effects Supervisor Chris Corbould. "Een aantal van de DB5's en Defenders werd voorzien van complete rolkooien, een beveiligd brandstofsysteem, brandblussystemen, een hydraulische handrem, accu-onderbrekers, rallyzetels en vijfpunts harnasgordels. 'Q Branch'-gadgets op de DB5 zijn onder meer M134-machinegeweren die uit de neerklapbare koplampen tevoorschijn komen, het klassieke rookgordijn, mijnen die gedropt kunnen worden van onder de achterbumper, en een led-nummerplaat, een moderne verwijzing naar de ronddraaiende versie uit Goldfinger."(Belga)

'Bond In Motion' in het London Film Museum in samenwerking met EON Productions toont ruim 100 bijzondere, originele items uit Bond-films, zoals tekeningen van conceptwagens, storyboards, scripts, miniaturen, kledingstukken en wagens, boten en motorfietsen op ware grootte.Het originele en spectaculaire wagenpark bestaat uit onder meer uit de Land Rover Series III waarmee James Bond in Jamaica rijdt, de nieuwe Land Rover Defender 110 van Ash met schade uit de scènes in Noorwegen, de stuntreplica van de Aston Martin DB5 compleet met schade en kogelgaten en de Aston Martin V8. Wat de tweewielers betreft werden ook de Triumph Scrambler 1200 XE van Primo, zoals die te zien is in Matera, en de Royal Alloy GT125-scooter van Nomi uit Jamaica opgevoerd."Het team actievoertuigen in 'No Time to Die' bestond uit zo'n 20 mecaniciens, die samenwerkten met een groot aantal ingenieurs van Aston Martin en Jaguar Land Rover", vertelt Special Effects Supervisor Chris Corbould. "Een aantal van de DB5's en Defenders werd voorzien van complete rolkooien, een beveiligd brandstofsysteem, brandblussystemen, een hydraulische handrem, accu-onderbrekers, rallyzetels en vijfpunts harnasgordels. 'Q Branch'-gadgets op de DB5 zijn onder meer M134-machinegeweren die uit de neerklapbare koplampen tevoorschijn komen, het klassieke rookgordijn, mijnen die gedropt kunnen worden van onder de achterbumper, en een led-nummerplaat, een moderne verwijzing naar de ronddraaiende versie uit Goldfinger."(Belga)