Over deze E-Tron GT Concept werd eerder al gesproken maar we kregen tot nu toe slechts enkele schetsen te zien. Vandaag toont Audi de showcar die ook op de Amerikaanse motorshow te zien zal zijn. Dit vierdeursmodel zou al vanaf 2020 op de markt komen en op technisch vlak zou de GT Concept nauw verwant zijn met de e-tron die nu al in Vorst wordt gebouwd.

Deze GT belooft eveneens sportieve prestaties, maar op exact cijfermateriaal is het nog even wachten. Hij zou wel over een batterij van 90 kWh beschikken en dat zijn waarden die we tot nu toe enkel bij Tesla zagen. Het ziet er ook naar uit dat hij krachtiger (en sneller) zal zijn dan de e-tron Quattro. Het is ook nog niet geweten waar dit model zal worden gebouwd en of de Belgische productiesite voor elektrisch aangedreven Audi-modellen daar een rol in kan spelen.(Belga)

Over deze E-Tron GT Concept werd eerder al gesproken maar we kregen tot nu toe slechts enkele schetsen te zien. Vandaag toont Audi de showcar die ook op de Amerikaanse motorshow te zien zal zijn. Dit vierdeursmodel zou al vanaf 2020 op de markt komen en op technisch vlak zou de GT Concept nauw verwant zijn met de e-tron die nu al in Vorst wordt gebouwd.Deze GT belooft eveneens sportieve prestaties, maar op exact cijfermateriaal is het nog even wachten. Hij zou wel over een batterij van 90 kWh beschikken en dat zijn waarden die we tot nu toe enkel bij Tesla zagen. Het ziet er ook naar uit dat hij krachtiger (en sneller) zal zijn dan de e-tron Quattro. Het is ook nog niet geweten waar dit model zal worden gebouwd en of de Belgische productiesite voor elektrisch aangedreven Audi-modellen daar een rol in kan spelen.(Belga)