Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de Q1 een instapmodel voor de SUV-reeks van het merk met de vier ringen. Het nieuwe model moet in 2016 van de band rollen in de fabriek in Ingolstadt, meldt het bedrijf. De illustratie hierboven toont hoe de Q1 eruit zal gaan zien.

De Q-familie bestaat momenteel uit de Q3, de RS Q3, de Q5, de SQ5 en de Q7. De Q1 moet Audi helpen aan zijn doelstelling van tegen 2020 meer dan twee miljoen auto's per jaar te verkopen. Tegen die tijd wil Audi bovendien zijn gamma hebben uitgebreid van de huidige 49 naar meer dan 60 modellen, zo stelt het bedrijf in het persbericht. (KVDA)

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de Q1 een instapmodel voor de SUV-reeks van het merk met de vier ringen. Het nieuwe model moet in 2016 van de band rollen in de fabriek in Ingolstadt, meldt het bedrijf. De illustratie hierboven toont hoe de Q1 eruit zal gaan zien.De Q-familie bestaat momenteel uit de Q3, de RS Q3, de Q5, de SQ5 en de Q7. De Q1 moet Audi helpen aan zijn doelstelling van tegen 2020 meer dan twee miljoen auto's per jaar te verkopen. Tegen die tijd wil Audi bovendien zijn gamma hebben uitgebreid van de huidige 49 naar meer dan 60 modellen, zo stelt het bedrijf in het persbericht. (KVDA)